Coaching voor ondernemers met een klein team

Schaamteloos ondernemen samen met je team

Je bent waanzinnig goed in je vak. Vanuit je passie en creativiteit ben je gaan ondernemen. Het gaat super! Je bedrijf gaat zo goed, waardoor er verandering ontstaat in je bedrijfsvoering, in je team. Een verandering op wat voor manier dan ook, houdt ook vaak een gedragsverandering in. Je mensen meenemen in het verhaal en ervoor zorgen dat alle koppen dezelfde kant op staan, valt niet altijd mee. Het is een ware uitdaging om het team mee te nemen in een nieuwe visie en samen dit pad te bewandelen, je team bij elkaar houden, motiveren, doorontwikkelen en samen over de eindstreep komen.


En nu komt het..... Je team aansturen is een vak apart en het leidt je af van wat je het allerliefste doet. Bezig zijn met je vak. Te gek om een team van mensen om je heen te hebben waarmee je samen je bedrijf runt. Alleen merk je dat je vanuit jouw rol als leidinggevende, je tegen een aantal uitdagingen aanloopt;


- Je vindt het lastig om op de zeepkist te gaan staan. 1 op 1 gesprekken zijn makkelijker.

- je grenzen aangeven doe je meestal niet, want

- je wilt de harmonie bewaren, en

- vermijd je liever conflicten

- je bent bang om knopen door te hakken, want

- wat zullen ze dan over je denken?

- en vind je het lastig om duidelijk te communiceren waar je heen wil met je bedrijf. Je visie delen en je team hierin meenemen.

JIJ BENT JE BEDRIJF

Allemaal onderdelen waar je tegenaan loopt in je bedrijf en bij het aansturen van je team. Jij bent je bedrijf. Als er dingen niet helemaal lopen zoals je wilt in je bedrijf. Situaties, personen die je irriteren, triggeren, belemmeren, dan is het belangrijk om eerst naar jezelf te kijken. Juist ook werken aan jezelf, alles begint bij onszelf als mens. Waar je ook bent of komt, je neemt altijd jezelf mee. Dus ook in je bedrijf. 


Ieder mens is anders en authentiek. Dat maakt een team ook vaak krachtig. En tegelijkertijd is het ook een uitdaging om elk teamlid te begrijpen. We staan allemaal anders afgesteld als het ware, en begrijp je elkaar wel echt?

Een team is zo sterk als de zwakste schakel. Veiligheid, vertrouwen, openheid is de juiste fundering waarop je kunt bouwen. Elkaar dekken en opvangen als dit nodig is. Jij bent de bepalende factor in het geheel.


Bij dit proces ga ik je faciliteren. Hoofd thema’s waaraan we in de coaching gaan werken zijn: persoonlijke groei en leiderschap. Met als doel;

- Allereerst in verbinding zijn met jezelf, zodat je vanuit deze basis kan verbinden met de ander. Met je team.

- Persoonlijke ruimte innemen, zodat je duidelijk je grenzen kunt aangeven en van binnenuit volledig kan vertrouwen op jezelf. Dat je bij jezelf kunt blijven. Welke beslissing je ook te nemen hebt.

- Leiderschap tonen. Duidelijk en helder communiceren van jouw visie voor jouw bedrijf. Waar wil je naar toe? Hoe zie je dat voor je? En je team meenemen in het geheel.

- Plezier hebben en vooral ook houden in de dingen die je doet. Wat is je drive om te doen wat je doet?

Hoe ziet dit traject eruit?

6 maanden 1-op-1 begeleiding. Samen gaan we aan de slag, waarbij jij in de lead bent. Gedurende deze periode zullen we verschillende contactmomenten hebben met de volgende items;

- Drie 1-op-1 sessies gericht op jouw persoonlijke groei.

- Drie 1-op-1 sessies gericht op jouw leiderschap in je bedrijf.

- 24/7 on call

Neem contact op!

Contactinformatie
Simone Heerooms
Noorderduinstraat 601
1361 DB Almere
simone@statusyou.nl
0610055035
KvK nummer: 84823836
Nederland

Of vind ons op social media