EVENT: UIT JE HOOFD EN IN JE LIJF

Wanneer ze elkaar snappen, voel jij je vrij en schaamteloos fantastisch.

Bevrijd jezelf van belemmerende patronen met onze unieke bodymind aanpak en voel je fantastischer! 

Hoe zou je dat vinden?

De kracht van een sterke verbinding tussen je lichaam en mind is essentieel om gezond te zijn. Hoe kun jij je belemmerende patronen ombuigen tot energie gevende gedachten en bewegingen zodat jij je in controle voelt van jezelf. 

We gaan je een dag lang laten ervaren hoe je body en mind verbonden zijn en hoe je dit fantastische systeem positief kunt beïnvloeden. Ze vormen samen een geheel en hebben een constante wisselwerking op elkaar.

  Herken je dat je . . .
 • niet altijd even lekker in je vel zit? 

 • gewoon maar door blijft gaan met de kar trekken? 

 • altijd maar “aan” staat en daardoor snel moe en overprikkeld bent?

 • me-time een luxe vindt en er niet echt van kan genieten? 

 • terugkerende pijnklachten hebt of pijn wat niet over gaat?

 • bij verschillende therapeuten bent geweest maar je klachten nog niet over zijn?

 • speelt met het idee dat je je misschien wel beter kunt voelen wanneer je naar je gedachten patronen gaat luisteren? 

 • graag meer wilt bewegen maar niet goed weet hoe en waar?

 • vaker uit je hoofd en in je lijf wilt zijn?

Luister je wel?

Je lijf geeft je allerlei signalen gedurende de dag. De vraag is, luister je hier ook naar? De voor de hand liggende signalen meestal wel zoals, naar de wc gaan, iets eten of als je begint te gapen dan ga je naar bed. Maar luister je ook naar signalen die wat minder voor de hand liggen zoals sluimerende pijn in je rug of heup, eczeem of darmklachten? Wat wil je lichaam jou vertellen?

Je functioneert als persoon op 4 verschillende niveaus; fysiek, mentaal, emotioneel en intuïtie. Deze 4 niveaus zijn voortdurend met elkaar in contact en geven allerlei signalen aan elkaar door die het best voelbaar zijn in je fysieke lichaam. De kunst is om je bewust te worden van deze interacties zodat je op de juiste manier kunt handelen om in harmonie te zijn.  

Als je de signalen van je fysieke lichaam maar lang genoeg negeert, dan kan je onbewuste brein drastische maatregelen nemen. Onverwerkte emoties of negatieve gedachten zetten zich vast in je lichaam. Deze sla je op in al je cellen. Elke cel, vezel, spier, zenuw in je lichaam hebben verbinding met elkaar. En ook elke emotie die jij ervaart, de gemoedstoestand waarin je bent, heeft invloed op je fysieke lichaam. Zolang je niet door de emoties en gedachten heen werkt die jou niet dienen, blijft je lichaam jou signalen geven.


Dus hoe goed ken jij jezelf?
Na deze dag ben je je meer bewust van de verbinding tussen je lichaam, je hoofd en je gevoel. Welk signaal “hoor” je en wat betekent dit voor jou? Hoe kun je de signalen interpreteren en omzetten naar gedachten, emoties en bewegingen die je wel dienen. Na deze dag kun je beter verbanden leggen tussen je gedachten, emoties en je lichaam, zodat je vanaf hier verder jouw transformatie kunt maken. 


Wat klanten zeggen over Marlies

‘’Op aanraden van mijn arts ben ik, na een flinke val, begonnen met Pilates. Ik kampte destijds ook nog met een hernia en reuma.

Marlies neemt meer tijd om je door bepaalde oefeningen heen te praten. Haar lessen zijn secuur en uitgestippeld tot op de millimeter.’’ De lessen bij Miesko Pilates hebben verlichting gegeven aan al mijn klachten.”

Pearl

“In mijn ogen heeft ze alles in huis om haar cliënten de allerbeste kwaliteit te bieden. Ze blijft zich doorontwikkelen om iedereen nog beter te helpen. Het is heerlijk om samen te werken met een gedreven professional zoals Marlies.” 

Joost van Healthy Yoga

  Wat gaan we doen deze dag? 

 • We geven je inzicht in hoe je op 4 verschillende niveaus werkt; fysiek, mentaal, emotioneel en intuïtie. 

 • Je gaat uitzoeken welke niet dienende patronen jij ervaart en dat je ze kunt beïnvloeden.

 • Je gaat leren hoe je binnen enkele minuten je energie kunt beïnvloeden.

 • Je gaat bewegen om verbinding te creëren tussen de 4 niveaus.

 • Je gaat voelen hoe je lichaam weerspiegelt wie jij bent.


Wat neem je mee en vergeet je nooit meer? 

 • Dat jij een prachtig wezen bent en super bijzonder in elkaar zit.

 • Dat het je alleen maar goeds oplevert als je gaat luisteren naar de signalen van je lichaam.

 • Dat JIJzelf de verbinding tussen lichaam en mind kunt beïnvloeden.

 • Dat alle antwoorden in jezelf zitten.

 • Dat je niet uit losse onderdelen bestaat, maar als geheel functioneert.

 • En een holistische kijk op gezondheid je verder helpt.

 • Neem je oefeningen en inzichten mee die je een stapje verder helpen in je eigen ontwikkeling.


Wat klanten zeggen over Simone


''Wow! Wat een geweldige en 'life changing' ervaring heb ik mogen ondervinden bij Simone. Mijn zoon van 16 vertoonde zeer zorgwekkend gedrag. Er werd eerst een sessie met mij als moeder ingepland. Want zonder het ons bewust te zijn, geven we van alles door (heb ik geleerd van Simone). Toen ik na de sessie thuis kwam schreef ik haar het volgende: Hey Simone,...heel bijzonder dit...J en ik kunnen het niet verklaren, hij voelt zichzelf anders, loopt te zingen, gaat in eens eerder slapen, heeft zomaar voor zichzelf iets gekookt ( deed ie nooit) en is meer aanwezig op een positieve manier. Zelf zegt ie dat ie zich in tijden niet zo positief heeft gevoeld. Bij mij voelt alles veel lichter, J en ik hebben ook veel meer fysiek contact. Er is een andere sfeer in huis, makkelijker, luchtig...Ik ben nu zelf al zooo ontzettend dankbaar! Ook mijn zoon heeft een sessie ondergaan en we zijn nu een paar maanden verder en sindsdien heb ik mijn kind weer terug. Ook bij mij zijn er dingen veranderd waardoor ik positiever en met meer zelfvertrouwen en liefde om kan gaan met lastige situaties.''
Marjo Verheij

Wat was de sessie bij Simone een bijzondere ervaring. Er kwamen stukken naar boven waarvan ik geen weet had, maar die mij wel lichter hebben gemaakt! Ik kwam voor mijn dochter. Zodat zij via mij met een sessie bij Simone beter in haar vel zou zitten en ook voor de verbinding met mij. Aan het einde deden we een hele bijzondere oefening en 's avonds merkte ik al verschil bij haar. Zo mooi!! En dit heeft echt een permanente verandering bij zowel bij haar als bij mij gebracht. Simone is echt een topper! Je voelt je meteen op je gemak en ze begeleid je heel goed door de sessie heen. Daarnaast is haar praktijkruimte erg sfeervol en straalt rust uit. Ik gun iedereen zo'n bijzondere ervaring! Dit is een cadeau aan jezelf.

Nicole van der Linden

Wie zijn wij?

Mijn naam is Simone Heerooms en mijn motto is “Zet jezelf op nummer 1". En voel je schaamteloos fantastisch.” Niemand hoeft zich rot te voelen over zichzelf. Dat heb ik zelf veel te lang gedaan in mijn leven, mezelf compleet weggecijferd met altijd maar de focus op een ander, mijn omgeving. Ik nam zelf geen ruimte in. Met alle gevolgen van dien en heb ik veel fysieke klachten gedaan in mijn leven. Ik zeg expres “gedaan”, het is namelijk allemaal terug te brengen naar gedrag. Ik had geen schildklierklachten, dat deed ik. In 2016 heb ik mijn corporate carrière na 20 jaar gedag gezegd en heb ik mezelf volledig omgeschoold tot mindset coach en hypnotherapeut. Ik heb mijn eigen praktijk waar ik mensen 1-op-1 begeleid en ook groepen. Daarnaast leid ik anderen op tot hypnotherapeut als hypnose trainer bij Hypnose Instituut Nederland van Edwin Selij. Ik ben gefascineerd hoe wij mensen in elkaar zitten, het gedrag dat we inzetten om onderliggende pijn niet te hoeven voelen. En de werking van ons brein hierin. Ons onbewuste speelt hier een grote rol in, we doen nou eenmaal veel onbewust automatisch. Zo ook ons probleemdenken. 95% doe je onbewust en slechts 5% bewust. Denk daar maar eens over na :-). Ik vind het bijzonder en ik voel mij dankbaar dat ik mensen mag faciliteren bij hun proces om datgene waar ze tegenaan lopen in hun leven te kunnen doorbreken. Het mooie is, alle oplossingen, al jouw hulpbronnen zitten gewoon in jezelf. Alleen kun je er nu bewust niet bij. Ben jij onderweg naar schaamteloos fantastisch?


Ik heet Marlies Kornmann en voor mij is beweging een medicijn om me elke dag beter te voelen. Als ik beweeg gaat letterlijk en figuurlijk mijn hart sneller kloppen. Dat voelde ik als baby al want het bleek dat ik eerder kon dansen dan kon lopen.

Mijn dansopleiding heb ik aan de Theaterschool in Amsterdam gevolgd maar een aanhoudende rugpijn maakte dat ik nooit tot de beste van de klas behoorde. Ik wilde heel graag topprestaties neerzetten, maar mijn lichaam hield mij steeds tegen. Dit bleek een thema te zijn dat vaker in leven terugkwam. Bij  een ernstig fietsongeluk heb ik mijn bekken gebroken en heb ik jarenlang in de medische molen rond gedoold omdat niemand de aanhoudende pijn kon verklaren. Totdat ik op een dag bij een alternatieve genezer terecht kwam die mij vroeg hoe ik mij eigenlijk voelde over het fietsongeluk. Een regenboog aan emoties kwam toen los en sindsdien is de bekkenpijn over. Die ervaring was het begin van de reis die ik maak over de verbinding tussen emoties, gedachten en het fysieke lichaam.

In 2005 ben ik met de STOTT Pilates methode begonnen wat mijn basis voor beweging was. Al snel ben ik de wereld rond gaan reizen om me te verdiepen in bodymind methoden en heb ik meer dan 100 opleidingen, trainingen en workshops gedaan; van diepe meditaties tot over brandende kooltjes lopen, revalidatie training, coaching, trauma release, noem het maar op! Alle wijsheid en inzichten ging ik delen in mijn Pilates lessen en zo ontstond in 2008 Miesko Pilates in Amsterdam.

Inmiddels heb ik een heel eigen visie en aanpak ontwikkeld en begeleid ik jaarlijks honderden mensen naar een veerkrachtig, sterk en pijnvrij lijf. Of je nou 6 weken postoperatief of juist een atleet bent, ik kijk en luister naar wat jouw lichaam zegt. En dat is in het begin bijna altijd iets anders dan wat het hoofd zegt. Een oefenprogramma maken die het beste in iemand omhoog haalt, op alle vlakken, vind ik echt het mooiste wat er bestaat.

Wij versmelten onze expertises op deze dag om je lichaam en mind te prikkelen om anders te gaan doen en anders te gaan bewegen.

null
null

Deze Masterclass is helemaal voor jou, wanneer;

  • Je meer energie wilt ervaren in je dagelijks leven.

  • Je inzicht wilt hebben in hoe je body en mind samenwerken.

  • Je wilt leren over jezelf, hoe de samenwerking tussen body en mind bij jou zelf in elkaar zit.

  • Je wilt snappen wat jouw lichaam jou eigenlijk vertelt.

  • Je wil ervaren dat je zelf invloed hebt op hoe jij je voelt.

  • Je met praktische tips en oefeningen naar huis wilt gaan.

  • Je jezelf in liefde wil omarmen. 

  • Je vrij wilt leven en je schaamteloos fantastisch voelen.

  Kom in beweging en doe met ons mee op deze energieke dag boordevol informatie over de verbanden tussen lichaam en mind. Het wordt een praktische dag en we gaan vooral veel doen. Ervaren hoe te gek je eigenlijk in elkaar zit en dat je een geheel bent. Je bent op veel vlakken sterker dan je denkt.


Meld je nu aan. Jouw investering voor deze dag op een sfeervolle locatie inclusief koffie/thee en lunch is EUR 187,-.

We zien elkaar live!

Marlies & Simone

Praktische details

Wat?

“Uit je hoofd en in je lijf” Wanneer ze elkaar snappen, voel je je vrij en schaamteloos fantastisch.

Investering

EUR 187,- inclusief koffie/thee, versnaperingen en lunch

Datum

Zaterdag 11 februari 2023

Tijd

10.00 tot 17.00 uur - inloop vanaf 9.30 uur

Locatie

Carlton President Hotel, Floraweg 25, 3542 DX in Utrecht

Parkeren

Gratis parkeren

* Draag comfortabele kleding en neem een matje mee.

Geef je nu op voor het Event - Uit je hoofd en in je lijf.