Frequently Asked Questions

Wie is Simone Heerooms?

Ik ben eigenaar en oprichter van mijn bedrijf en ik richt mij op persoonlijke ontwikkeling.
🔶1-op-1 begeleiding, waar het traject volledig op jou persoonlijk is afgestemd.
🔶 Organisatie coaching, waarbij ik ondersteun in persoonlijke ontwikkeling vraagstukken in jouw organisatie, zoals; reorganisaties, vitaliteit, ziekteverzuim, teambegeleiding en 1-op-1. Ik creëer een programma op basis van jouw hulpvraag.
🔶 Trainingen en Masterclasses voor (hypno)therapeuten, teams en leidinggevenden.

Ik ben vaste trainer bij Hypnose Instituut Nederland van Edwin Selij waar cursisten worden opgeleid tot hypnotherapeut.

Kan ik je inhuren als coach/mentor?

Ja, ik doe dat op de volgende manier; via mijn 1-op-1 coaching en begeleidingsprogramma kan ik je gericht helpen. Je kunt mij ook inhuren voor een specifieke opdracht gerelateerd aan persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast deel ik al mijn kennis in de vorm van podcasts, live events en online programma’s.

Wat heb je voor werk gedaan voor je ondernemer werd?

Voordat ik de overstap maakte naar ondernemer, heb ik 20 jaar in het bedrijfsleven deelgenomen. Hiervan heb ik 16 jaar bij ABN AMRO Bank N.V. op het hoofdkantoor gewerkt in verschillende rollen. Onder andere als leidinggevende, accountmanager binnen Europa en als trainer/coach naast mijn functie om collega's te begeleiden bij belemmeringen en het maken van keuzes in reorganisaties.

Welke ervaring heb je als coach?

Ik ben 12 jaar gericht met coaching bezig. Waarvan 6 jaar als leidinggevende binnen het bedrijfsleven waar ik mijn team als groep en individueel coachte. En sinds 6 jaar als zelfstandige.

Hoe ziet het "coachingstraject voor

ondernemers met een klein team" eruit?

Samen met jouw en de medewerkers stellen we doelen en ontwerpen we een gepersonaliseerd actieplan dat aansluit bij hun individuele behoeften en de belangen van de organisatie. Ik combineer praktische tools en technieken met een holistische benadering om ervoor te zorgen dat jouw medewerkers professioneel en persoonlijk kunnen groeien. Om zo door goed samen te werken tot de juiste resultaten te komen.

Wat is de toegevoegde waarde van het coachingstraject voor ondernemers?

Door te investeren in persoonlijke ontwikkeling, kun je als organisatie profiteren van een toename in productiviteit, betrokkenheid en prestaties van medewerkers. Daarnaast kan persoonlijke ontwikkeling zorgen voor een gezonde werkcultuur, waarin medewerkers zich gesteund voelen en ruimte krijgen om te groeien en ontwikkelen. Individueel en als team.

Wat kost "coaching voor ondernemers met een klein team"

Dat hangt af van de vraag. Je kunt telefonisch contact met mij opnemen of mij een mail sturen om de mogelijkheden te bespreken. Ik denk graag met je mee en kan ik een tailor-made programma opstellen.

🔶Telefoonnummer: 0610055035
🔶Mailadres: simone@statusyou.nl

Met welke vraagstukken kan ik ondernemers helpen?

Persoonlijke ontwikkeling is een waardevolle investering in de toekomst van jouw organisatie. Of het nu gaat om veranderingsvraagstukken, burn-out preventie, prestatieverbetering of carrière keuzes, ik denk graag met je mee om op maat gemaakte oplossingen te bieden.

Wat betaal ik voor begeleiding?

🔶 Bij 1-op-1 begeleiding werk ik in trajectvorm van minimaal 3 sessies voor 747,- euro. Het verloop van het traject stemmen we samen af.

🔶 Voor bedrijven werk ik op basis van een offerte na een uitgebreid intake gesprek.

Kunnen sessie gedeclareerd worden via de zorgverzekering?

Dit ligt volledig aan het verzekeringspakket dat je hebt afgesloten, aangezien ik zelf niet ben aangesloten bij een zorgverzekering.
In sommige gevallen, met een specifieke aanvullende verzekering, kun je een deel van de kosten declareren. Dit zal je zelf kunnen navragen bij je zorgverzekeraar.

Hoelang duurt een hypnotherapie sessie?

Allereerst hebben we een telefonische intake van 30 minuten om kort kennis met elkaar te maken en af te stemmen waarbij ik jou mag faciliteren. De sessies zelf blok ik 120 tot 180 minuten voor afhankelijk van het probleem.

Hoeveel behandelingen zijn er gemiddeld nodig?

Over het algemeen zijn 3 tot 5 behandelingen nodig voor het optimale resultaat. In overleg kan het zijn dat we samen besluiten het traject te verlengen. Dit verschilt per persoon, tenslotte is iedereen uniek en heb je je eigen proces en ook in jouw eigen tempo.

Wat kost het online persoonlijk ontwikkelingsprogramma?

Mijn online programma kost 397,- euro en is in termijnen van 3 of 6 te betalen.

Zit er ook coaching bij het online programma?

Niet direct, maar je kunt wel vragenstellen in de besloten groep waar je toegang toe krijgt. Daarnaast zit het online programma vol met filmpjes en werkboeken waarin ik je meeneem in alle oefeningen en theorie. Heb je behoefte aan 1-op-1 begeleiding om gericht je patronen te doorbreken dan kun je altijd een traject boeken.

Zijn er Masterclasses voor (hypo)therapeuten?

Alle Masterclasses en events voor therapeuten zijn via mijn site te vinden: https://simoneheerooms.nl/ klik in het menu op therapeuten.

Wat zijn de onderwerpen bij een Masterclass voor (hypno)therapeuten?

Een aantal voorbeelden:

🔶 Snelle inducties - shock en fysiek
🔶 Fysieke verdiepers
🔶 Fenomenen
🔶 Je staat is alles
🔶 Frame naar je cliënten
🔶 Hoe creëer je ultieme volgzaamheid
🔶 Tips & tricks om je verdere kennis en kunde te verdiepen en verbreden

Komen er ook Masterclasses voor therapeuten die niet de basiskennis van hypnotherapie bezitten?

Dat is mogelijk. Je kunt daarvoor telefonisch contact met mij opnemen of een mail sturen.

🔶Telefoonnummer: 0610055035
🔶 Mailadres: simone@statusyou.nl

Kunnen alle (hypno)therapeuten deelnemen?

Kennis van hypnotherapie is wel vereist. Indien anders dan staat dit specifiek vermeld.

Is hypnotherapie bewezen?

Wetenschappelijke studie heeft aangetoond dat hypnotherapie werkt. Inmiddels zijn er ruim 70 ziekenhuizen in Nederland waar hypnose voor psychosomatische klachten wordt toegepast. Hypnotherapie kun je heel breed inzetten. Je functioneert als mens als een geheel en kunnen we werken aan mentale belemmeringen, emotionele blokkades en ook fysieke klachten. Je gedachten beïnvloeden je emotionele staat en ook hoe je je fysiek voelt. En andersom.

Wat doet hypnose met je lichaam?

Hypnose is een natuurlijke staat om in te zijn. Het is een staat van diepe ontspanning voor je geest en lichaam en met een zeer gerichte focus. 20 minuten in hypnose zijn, is gelijk aan 3 uur slaap.

Wat levert hypnose op?

Hypnose levert je op dat je in contact kan zijn met je onbewuste brein. Wist je dat 95% van je gedrag wordt bepaald door je onbewuste? En dat je dus maar 5% bewust doet? Vaak begrijpen deze 2 elkaar niet. Door gericht contact te maken met je onbewuste kun je je belemmerende patronen doorbreken en ander gedrag doen om je zo te voelen zoals jij je wilt voelen. Je creëert balans tussen je bewuste en je onbewuste brein.

Voor wie is hypnotherapie geschikt?

Hypnotherapie is zeer goed inzetbaar voor zowel volwassenen als voor kinderen. Het allerbelangrijkste is dat je eigenaarschap neemt over je probleem en bereid bent om los te laten wat je niet meer nodig hebt. En wees vooral nieuwsgierig naar je eigen mogelijkheden!

Mijn vraag staat hier niet tussen, wat nu?

Stuur mij een email: simone@statusyou.nl

Ik kan niet meer inloggen

Stuur mij een email: simone@statusyou.nl met jouw Voornaam + Achternaam + Email en een print screen van de foutmelding die je krijgt en ik help je graag verder.


Neem contact op!

Contactgegevens

Contactinformatie
Simone Heerooms
Rudolf Mössbauerstraat 2
1341 EJ Almere
simone@statusyou.nl
0610055035
KvK nummer: 84823836
Nederland


Of vind ons op social media