LIVE MASTERCLASS

MAAK VAN JE LIVE SESSIES EEN HIT

Deze dag is een absolute MUST DO wanneer je vooral al je vaardigheden online hebt geleerd

In deze 1-daagse Masterclass krijg je tools om van je live sessies een hit te maken. Door het leren en het vooral toepassen van verschillende inducties, verdiepers en fenomenen. Zodat je je comfortabel en vol zelfvertrouwen voelt om live hypnose te doen met jouw cliënten. En dat fysiek werken voor jou helemaal oké is. En wanneer het voor jou oké is, dan voelt het voor je cliënt veilig en vertrouwd.

Deze dag is een absolute MUST DO wanneer je vooral al je vaardigheden online hebt geleerd. Je leert op deze dag verschillende shock- en fysieke inducties. We laten je zien en ervaren hoe je deze doet. In combinatie met fysieke verdiepers en fenomenen. Je leert hoe je er voor zorgt dat je in de juiste staat verkeert en deze wanneer nodig meteen op kunt roepen. Je gaat deze dag de deur uit met een gevoel van “Dit kan ik! Dit ga ik doen!” En met deze verrijking van jouw toolbox zal je merken dat je live sessies met zoveel gemak en vertrouwen zullen gaan. Jouw live sessies zijn een hit. En dit heeft een direct effect op jouw cliënt. Dat wil jij toch ook?

Je bent al lekker bezig met hypnose. Je doet zowel online als live sessies. En je merkt gewoon een verschil hiertussen. Bij online sessies zit je cliënt en jijzelf “veilig” achter je scherm. Je merkt dat wanneer je online werkt, je er goed in zit. Goede volgzaamheid van je cliënt, je staat is goed. Goed resultaat. Prima sessies.

Wat klanten zeggen over Bart

''Ik had al veel aan een oud trauma gewerkt. Maar wat ik ook deed, er bleef steeds een donker stuk over dat maar niet weg ging. In hypnose bij Bart kwam ik er tot mijn verrassing achter dat de oorzaak van het trauma anders was dan ik dacht. En kon ik dat trauma bij de wortel oplossen. Dat was een enorme opluchting! Heel fijn hoe Bart verschillende technieken aanreikte om alle nieuwe positieve inzichten te verankeren. Ik maak er dagelijks gebruik van! Dus Bart is zeker een aanrader om in te schakelen als je met hardnekkige trauma's worstelt.''

Annie Massop

''A life changing experience! Na een zwaar ongeluk kreeg te kampen met zowel lichamelijk als psychische klachten (PTSS). Ondanks dat ik lichamelijk op den duur weer in orde was kwam ik psychisch niet terug in balans. Ik had nog altijd te kampen met angsten en onrustige gevoelens. Via mijn netwerk kwam ik op het spoor van Hypnotherapie. Hypnotherapie en behandeling via Bart kan ik aanraden. Bart heeft mij in de 1e sessie al van mijn grootste angst afgeholpen. Het is gewoon weg(!) - 'bijna bizar te noemen' - terwijl ik hier elke dag mee geconfronteerd werd (nu al ruim 3 maanden na de behandeling geen angst meer). In totaal heb ik 3 sessies gehaald t.a.v. verschillende onderwerpen en merk ik elke dag hier nog de positieve ontwikkeling hiervan. Bart is in mijn ogen een echte professional op het gebied van Hypnotherapie en daarnaast zeer prettig/toegankelijk in contact/gesprek. Hij neemt net zoveel tijd als nodig is. Wanneer je op zoek bent naar een goede hypnotherapeut dan raad ik Bart van harte aan!''

Alexander

Help! Nu zit mijn cliënt voor me. En nu?

En iedere keer wanneer je face-to-face werkt, dan gebeurt er iets. Je merkt dat het een andere energie van jezelf vergt. Je voelt je ongemakkelijk vooral bij alle acties waarbij fysiek contact komt kijken. Je denkt: “Hoe doe ik dit precies? Hoe frame ik dit naar mijn cliënt? Is mijn aanraking juist? Niet te hard of juist te zacht?” Is dit herkenbaar voor je?

Wij, Bart & Simone, zijn hier ook ooit doorheen gegaan.
Bart: “Hoe breng ik mijzelf in de juiste staat? Werken die fenomenen echt? Welke inductie pas ik toe bij iemand die last heeft van lichamelijke klachten?’’
Simone: “Ik had vaak de gedachte: Zijn mijn handen niet te koud? En bij de shock inducties, hoe hard moet ik nou precies aan de arm van mijn cliënt trekken? Straks doe ik iemand pijn.”


Wat ons heeft geholpen is om uiteraard veel te oefenen. Doen, doen, doen. En onderschat niet de waarde van zelf ervaren, door zelf te voelen hoe het voor jou is. Zo kun je steeds beter je eigen manier van doen finetunen en voel je ook steeds beter aan wat het juiste is om te doen per cliënt. Tenslotte is iedereen anders.

Zou je dit ook niet willen? 

Je wil jezelf verbeteren, maar.. Herken je dit;

 1. Je live sessies gaan nog niet zoals je graag zou willen
 2. Je staat wankelt, je voelt je onzeker
 3. Je voelt ongemak bij fysieke aanraking in je sessies
 4. Je hebt geen idee hoe de shock en fysieke inducties met de juiste touch uit te voeren
 5. Je wil leren hoe je alles kan verweven in je sessies


Wij krijgen vaak de opmerkingen: “Hoe doe je dat nou precies live, want het lukt me niet?” of “Ik vind het lastig om een fysieke inductie te introduceren.” of “Ik vind het spannend om face-to-face te werken. of Wat kan ik doen om mezelf in de juiste staat te zetten?” Dit hoeft helemaal niet. Dat weten wij inmiddels wel en dat gunnen we jou ook. Dus maak van je live sessies een hit.

Wij, Bart & Simone, geven deze Masterclass een aantal keer per jaar in een kleine live setting. Zeg jij, JA dit lijkt mij te gek. Meld je dan nu aan door op de onderstaande oranje knop te drukken!

Wat klanten zeggen over Simone

''Wow! Wat een geweldige en 'life changing' ervaring heb ik mogen ondervinden bij Simone. Mijn zoon van 16 vertoonde zeer zorgwekkend gedrag. Er werd eerst een sessie met mij als moeder ingepland. Want zonder het ons bewust te zijn, geven we van alles door (heb ik geleerd van Simone). Toen ik na de sessie thuis kwam schreef ik haar het volgende: Hey Simone,...heel bijzonder dit...J en ik kunnen het niet verklaren, hij voelt zichzelf anders, loopt te zingen, gaat in eens eerder slapen, heeft zomaar voor zichzelf iets gekookt ( deed ie nooit) en is meer aanwezig op een positieve manier. Zelf zegt ie dat ie zich in tijden niet zo positief heeft gevoeld. Bij mij voelt alles veel lichter, J en ik hebben ook veel meer fysiek contact. Er is een andere sfeer in huis, makkelijker, luchtig...Ik ben nu zelf al zooo ontzettend dankbaar! Ook mijn zoon heeft een sessie ondergaan en we zijn nu een paar maanden verder en sindsdien heb ik mijn kind weer terug. Ook bij mij zijn er dingen veranderd waardoor ik positiever en met meer zelfvertrouwen en liefde om kan gaan met lastige situaties.''
Marjo Verheij

''Afgelopen jaar heb ik 3 sessies bij Simone gehad. Met haar no-nonsense aanpak en fijne vibe, voelde ik me direct veilig en kon me goed aan de hypnotherapie overgeven. Simone begeleidde me heel kundig en doortastend door het proces heen. De hypnose was anders dan ik verwacht had, niets geks en soms vond ik mezelf grappig en verraste ik mezelf. Ik leerde nieuwe dingen over mezelf en heb dit ook verder kunnen toepassen in mijn leven. Daardoor heb ik stappen gezet in mijn ondernemerschap en in de relatie met bepaalde personen. Erg blij mee dus!''

Josta

Feeling krijgen met 

live sessies doen?

Wat kun je verwachten?

Op deze dag nemen we je mee in het leren van fysiek werken. Je leert verschillende shock- en fysieke inducties, verdiepers en fenomenen. Door ze zelf te doen en te ervaren heb je het juiste gevoel om vol vertrouwen en met de juiste staat al deze handelingen bij je cliënten live uit te voeren. In het kort, je leert;


🔶 Snelle inducties - shock en fysiek
🔶 Fysieke verdiepers
🔶 Fenomenen
🔶 Je staat is alles
🔶 Frame naar je cliënten
🔶 Hoe creëer je ultieme volgzaamheid


Dit gieten wij in een dag vol demo’s, uitleg, oefeningen en een werkboek samen met een heleboel fun maken met elkaar :-). Wanneer je lol maakt, geniet … dan gaat leren super easy.

Wat deelnemers zeggen over de masterclass

Ik heb van deze goed verzorgde dag eerder dit jaar mogen genieten en kan het iedereen aanbevelen. Van zeer grote toegevoegde waarde wanneer je vooral online les hebt gehad. Bart en Simone zijn toppers!
Michiel Baak
Echt een aanrader! Was een hele leuke, informatieve, gezellige, leerzame en goed geregelde dag!
Astrid Mulder

Dankbaar dat deze masterclass is aangeboden. Professioneel en ook luchtig. Serieus en ook met humor. Fijne sfeer. Goede uitleg en demonstraties van: je staat, fysieke inducties, shock inducties, fenomenen, framen, volgzaamheid.

Een werkboek waar je het kunt nalezen. Het zelf oefenen en ervaren vind ik heel waardevol en leerzaam.

Door deze masterclass heb ik meer zelfvertrouwen gekregen om live sessies te doen. Dank aan Simone en Bart en mededeelnemers.

Maria

Deze Masterclass is helemaal voor jou, wanneer;

 • Je hypnose toolbox wilt uitbreiden
 • Je met gemak en vol vertrouwen live sessies wil kunnen doen
 • Je dit met een geweldige staat wil doen
 • Je gewoon zin hebt om live hypnose te doen
 • Je cliënt wil laten verwonderen
 • Je cliënt super snel in hypnose wil brengen


Meld je nu aan. Jouw investering voor deze dag op een sfeervolle locatie inclusief koffie/thee en lunch is EUR 227,-.

We zien elkaar live!

Bart & Simone

Praktische details

Wat?

Live Masterclass - Maak van je live sessies een hit SNELLE INDUCTIES, VERDIEPERS EN FENOMENEN

Investering

De investering van deze Live Masterclass is EUR 227,- inclusief koffie/thee en lunch

Datum

De Live Masterclass vindt plaats op zaterdag 25 mei 2024

Tijd

De Masterclass start om 10.00 en duurt tot ongeveer tot 17.00 uur - inloop vanaf 9.30 uur

Locatie

De Masterclass wordt live gegeven in Noordwijk. Het adres van de locatie is: Vibes, Kloosterplein 22 in Noordwijk

Parkeren

Grote parkeerplaats voor de deur. Let op: de plekken bij de kerk tegen het hek aan zijn gratis. De andere plekken op het parkeerterrein zijn betaald. Een paar straten erbuiten is grotendeels gratis parkeren.

Geef je nu op voor de Live Masterclass.