Het coach programma voor een persoonlijke doorbraak

Ontdek het transformatieve online programma: "Schaamteloos Fantastisch". In 10 modules leer jij hoe je jezelf op nummer één zet. Dit programma, ontworpen om je in je eigen tempo schaamteloos fantastisch te voelen, neemt je mee op een reis naar zelfinzicht en transformatie.


De eerste module onthult de werking van jouw brein, de wisselwerking tussen het bewuste en onbewuste. Ontdek je programmering en de invloed ervan op je huidige zelf. Leer luisteren naar je gedachten, emoties en lichaam om bewustzijn van jezelf te vergroten.


Ontdek jouw rollen en kanten in het leven en hoe deze verbonden zijn met jouw overtuigingen. Laat je uitdagen om all out te gaan, lach om jezelf en confronteer de dingen die je liever vermijdt. Maak de verandering door los te laten wat je niet meer nodig hebt en visualiseer jouw perfecte toekomst. Stop met energie verliezen aan anderen en focus op jezelf. Verlang je naar een schaamteloos fantastisch gevoel? Dit programma is jouw antwoord.


Dit programma is voor jou als je verlangt naar zelfliefde en verandering. Als je nieuwsgierig bent naar je eigen mogelijkheden maar niet weet hoe je ze kunt ontdekken. Stop met jezelf verstoppen en toon je ware zelf aan de wereld.zelfscan

Ook ik heb deze weg bewandeld

Lang genoeg heb ik mezelf weggecijferd, altijd bezig met de gevoelens en gedachten van anderen. Een constante vermoeidheid en het onvermogen om echt te genieten kenmerkten mijn dagen. Ik verstopte mijn ware zelf in een bubbel, onbekend voor de buitenwereld. Ik was altijd bezig met hoe de ander zich voelde. Wat de ander denkt. Ik mocht niet zijn zoals ik ben. In deze bubbel ging ik door het leven. Mijn omgeving had geen idee. Want aan de buitenkant liet ik niet zien, hoe ik mij daadwerkelijk voelde. Ik liep vast, voelde me niet lekker in mijn vel, ervaarde onrust in mijn hoofd en lijf, en wist  niet hoe ik dit moet doorbreken. Mijn energie lekte weg naar anderen, en ik was er klaar mee. Er moest wat veranderen, maar: Wie ben ik werkelijk? Wat wil ik? Waar vind ik geluk?


Het is tijd om ruimte voor mezelf te creëren, te kiezen vanuit mijn eigen kern. Ik wil energiek zijn, oprecht genieten, mezelf op nummer 1 zetten en me schaamteloos fantastisch voelen. Het is simpelweg tijd, en het mag.


Door persoonlijke ontwikkeling in verschillende vormen te doen transformeerde ik elke keer een laagje. Je bent als het ware als een artisjok, en telkens pel je er zo’n stug blad vanaf. Net zolang totdat je bij het hart komt, jouw essentie. Dat je gewoon mag zijn. Dat is wat ik heb gedaan. Waardoor ik andere keuzes ging maken in mijn leven. Van een relatie naar single. Van leidinggevende bij een bank naar Mindset Coach, Hypnotherapeut en Trainer. En jij kan dit ook. Al mijn persoonlijke en professionele avonturen komen samen in dit programma “Schaamteloos Fantastisch”.

Ook jij kan jezelf op nummer 1 zetten. Simpelweg omdat jij het waard bent.

Herken jij dit ook? 

Ergens loop je vast, je zit niet lekker in je vel. Je voelt je onrustig in je hoofd en in je lijf. Je ervaart weinig ruimte voor jezelf. En je hebt geen idee hoe dit te doorbreken. Je bent veel bezig met je omgeving waardoor je veel energie verliest. Energie die je graag aan jezelf wilt besteden. Je bent er eigenlijk wel een keer klaar mee. Je zo te voelen. Leeg. Je bent er klaar mee om steeds met anderen bezig te zijn. Nu is het jouw tijd. Wat wil ik? Wie ben ik dan? En waar voel ik mij gelukkig bij? Zodat je rust en ruimte ervaart. Je kan kiezen voor en vanuit jezelf. Je je energiek voelt. Je oprecht geniet. Dat jij jezelf op nummer 1 zet. Simpelweg omdat het kan en mag.

Daar ben je nu nog niet. Ik herken je en ik voel je, want ook ik ben op precies hetzelfde punt geweest als jij. Ik was er zo klaar mee om altijd maar mee te gaan in wat de ander wilde. Dat ik mij niet kon uitspreken, zonder me schuldig te voelen. Want wat denkt de ander dan van mij? Ik was er klaar mee om me zo vaak zo moe te voelen. Al die vage klachtjes in mijn lijf te voelen. Ik wilde mij graag licht en ontspannen voelen. Vol energie. En dat ik bewust zou kunnen genieten van de mooie dingen in mijn leven. Met liefde voor mezelf. Dat ik gewoon mag zijn. Ik had geen idee en ploeterde maar door. Ik wist niet hoe. En waar beginnen? En wat als eerste?


Herken je dit ook? 

 • dat je onrust in je leven ervaart, en laag in je energie zit?
 • dat je spanning in je lijf voelt?
 • dat je je laat meesleuren in de dagelijkse beslommeringen?
 • want je moet 100.000 ballen in de lucht houden en dus altijd aan staan?
 • om zo de perfecte dag te creëren en oh wee als je een bal laat vallen!
 • je wilt het graag goed doen en je moet hierin van alles van jezelf?
 • dat je jezelf in gedachten gek kan maken en overal beren op de weg ziet?
 • dat hulp vragen geen optie is?
 • en je het gevoel hebt dat je altijd moet zorgen voor en gezellig moet zijn?
 • dat je het liefst je leven in harmonie leeft? Gewoon geen gedoe of gezeur.
 • dat je alles weglacht? En confrontaties uit de weg gaat?
 • dat je je druk maakt over de mening van anderen?
 • en je jezelf hierdoor klein maakt, je jezelf op de achtergrond plaatst?
 • dat je dingen waarvan je weet dat die goed zijn voor jou, uitstelt? Of wel zo nu en dan doet en dat je je dan schuldig voelt?
 • dat je het lastig vindt om jezelf te laten zien, je kwetsbaar op te stellen? “Ik regel het allemaal zelf wel, dat kan ik.”
 • dat je vage fysieke klachten ervaart of burn-out verschijnselen? En deze al té lang negeert.
 • dat je gewoon maar doorgaat in deze mallemolen en dat je geen idee hebt hoe hier uit te stappen?
 • dat je heel goed snapt dat al deze dingen niet nodig zijn om te doen, alleen je voelt het niet zo?


Ik zie om mij heen zoveel mensen en klanten in mijn 1-op-1 trajecten die maar door blijven gaan. Want het is nou eenmaal zoals het is. Mijn leven is gewoon druk. Ik wil het wel graag anders, maar weet gewoon niet hoe. En weer door ploeteren.

Vanuit mijn eigen ervaring kan ik oprecht zeggen: “Dit kan anders.” Jij hoeft je niet zo te voelen zoals ik jaren heb gedaan. Dat is ook nog eens het schrijnende, je doet het zelf. En waarschijnlijk ga jij ook al jaren zo door het leven. Dat je je zo voelt. Of niet? En het mooie is, alle oplossingen en hulpbronnen zitten gewoon in jou. Die wil je naar boven halen toch!

hypnocoaching

Wat houdt het programma in?

“Schaamteloos fantastisch'' een online hypnotisch coach programma voor een persoonlijke doorbraak. Zodat je onderweg bent naar schaamteloos fantastisch.

In dit programma leer ik jou de basis hoe jij jezelf op nummer 1 gaat zetten. En vertel ik je welke stappen ik heb gezet om te komen waar ik nu ben. Je krijgt inzicht in jezelf door te leren luisteren naar jezelf. Dit ga je inzichtelijk maken voor jezelf. Zodat je vastgelopen patronen naar de oppervlakte kunnen komen. En vervolgens doorbreek je deze en maak je de verandering die jij wilt maken op een zeer bijzondere manier.

Online lessen, die mega makkelijk te volgen zijn en neem ik je helemaal mee in jouw proces. De modules zijn praktisch opgebouwd en hoef je ze alleen maar in deze volgorde te volgen. In jouw tempo en wanneer het jou uitkomt.

Wat kun je verwachten?

 • In je eigen tijd doorloop je de modules in jouw online trainingsomgeving. Dit krijg je allemaal wanneer je meedoet;
 • 10 modules met videolessen, werkboeken, opdrachten en praktische templates. Jij gaat onderzoeken, ervaren, denken, voelen, luisteren en ook vooral doen. Je ervaart steeds weer een onderdeel hoe jij jezelf op nummer 1 kan gaan zetten. Onderweg naar schaamteloos fantastisch.
 • Je krijgt 1 jaar toegang tot alle online lessen en werkboeken.
 • Ook kun je vragen stellen in de “Schaamteloos Fantastisch community”.
 • Je kunt in de community contact met elkaar maken (mag, hoeft niet), we zijn tenslotte met gelijkgestemden. Dus ontmoet elkaar en leer van elkaar. Je hoeft het niet alleen te doen, wel zelf.
 • Aan jezelf werken op een uitdagende manier, vol liefde en humor samen met Simone Heerooms.
 • Toegang tot updates van extra bonusmateriaal

Wat gaan we doen?

In 10 modules ervaar jij hoe jij jezelf op nummer 1 gaat zetten. Allereerst leer ik jou hoe jouw brein werkt. De wisselwerking tussen je bewuste en je onbewuste brein. En hoe ben jij dan geprogrammeerd? Gewired als het ware. Je programmering ontstaat al jong en hoe beïnvloedt deze jou tot op de dag van vandaag? Welke spreekwoordelijke tegeltjes hingen er vroeger aan de muur? Dit geeft inzicht in jezelf.

Ik leer je hoe je echt kunt luisteren naar jezelf. Wat zijn je gedachten? Hoe voel je je emotioneel? En ook wat vertelt je lichaam jou eigenlijk? En wat ga je dan doen? Je krijgt hierdoor steeds meer bewustzijn van jezelf. Ook ga je op een bijzondere manier ontdekken welke rollen en kanten jij allemaal in je leven hebt en hoe en wanneer je deze inzet. De uitkomsten in je leven hebben namelijk alles te maken met jouw overtuigingen. De welbekende selffulfilling prophecy. Op een bijzondere en liefdevolle manier daag ik jou uit in dit avontuur. Nodig ik je uit om all out te gaan. Inside out. Laat ik je lachen om jezelf. Confronteer ik je misschien wel met de dingen die je liever niet ziet, niet wilt voelen. En hoe zal het zijn wanneer je juist die dingen mag loslaten. Alles loslaten wat je belemmert om jezelf niet op nummer 1 te zetten.

Dat is wat jij gaat doen. De verandering maken door alles wat je leert in dit programma, waarvan je zegt dat heb ik niet meer nodig. Dat laat je los. Ik zal je hier op hypnotische wijze doorheen leiden. Zodat je in contact komt met de oplossingen die allang al in jou zitten. Het wordt echt te gek. Want je gaat alles visueel maken voor jezelf. Jouw eigen ont-moet-ingsplek met jezelf. Waar dan? Gewoon in jouw hoofd en ook letterlijk op papier visueel maken. Hoe is het nu en hoe zou je het graag willen. Op deze plek mag je gewoon jezelf zijn. Hoef je helemaal niks. Hier kun je ontdekken en ervaren. Wie ben ik dan? Wie wil ik zijn? En wat heb ik nodig om dit te bereiken? In dit avontuur beleef je steeds weer een stukje dat je meeneemt voor de rest van je leven. Schaamteloos fantastisch.

De modules die we gaan behandelen

MODULE 1

Welkom bij Schaamteloos Fantastisch

MODULE 2

Jouw brein is geniaal


MODULE 3

Waar wil jij naar toe? 

MODULE 4

Inzicht in jezelf

MODULE 5

Me, Myself and I


MODULE 6

Je Binnenwereld = je Buitenwereld.

MODULE 7

Jouw Mind Café 

MODULE 8

Buiten je comfortzone is waar de Magie is

MODULE 9

Op avontuur in je onbewuste

MODULE 10

Jij bepaalt. Droom je toekomst

Voor wie is dit programma?

Dit programma is voor jou wanneer je ernaar verlangt om jezelf eindelijk op nummer 1 te zetten. Dat je het jezelf waard vindt dat je je schaamteloos fantastisch mag voelen. Ik zeg stop met jezelf verstoppen en laat je mooie zelf zien aan de wereld.

Je bent nieuwsgierig naar je eigen mogelijkheden. Je weet alleen niet hoe je ze omhoog kunt halen in jezelf. Je staat vol in het leven. Je houdt van lachen om jezelf. Je weet dat je er mag zijn en wil je dit ook volop ervaren in je hele systeem. Je voelt aan alles, nu is het mijn tijd. Ik ben belangrijk en wil je je focussen op jezelf. En je gunt jezelf dit ook.

Deze training is geschikt als je al het een en ander aan persoonlijke ontwikkeling hebt gedaan. En ook als dit geheel nieuw voor je is. Je komt er zelf maar niet uit. Het lukt je niet om het tij te keren, van je omgeving naar jezelf.

Deze training is helemaal voor jou, wanneer jij;

 • Rust en ontspanning in je hoofd en in je lijf wil ervaren.
 • Keuzes voor en vanuit jezelf wil maken.
 • Wil doen waar jij happy van wordt.
 • Je energieker wil voelen.
 • Meer lichtheid in je leven wil.
 • Je wil focussen op jezelf.
 • Meer veerkracht wil ervaren.
 • Wil los kunnen laten.
 • Gewoon het gevoel kan hebben dat je mag zijn.
 • Volledig op jezelf wil kunnen vertrouwen.
 • Volop wil kunnen genieten.
 • Jezelf volledig op nummer 1 wil zetten.
 • Je schaamteloos fantastisch wil voelen!


Voel je aan alles JA, dit is wat ik wil! Gun jij jezelf dit fantastische kado voor jezelf? Om jezelf echt op nummer 1 te zetten? Dan ben JIJ de persoon die ECHT mee wil doen in dit programma.

Wat ga jij bereiken?

Dit programma laat je nadenken, voelen en ervaren hoe je in elkaar zit. Het keert je binnenste buiten, zodat je inziet waar je tegenaan loopt en vooral hoe je hiermee omgaat. Je maakt dit visueel, waardoor je beseft ….. dit is niet meer wat ik wil. Dit is niet meer wat ik nodig heb. Je laat alles los wat je nu niet meer dient. En ga je het veranderen, zodat JIJ bepaalt. Je neemt de volledige verantwoordelijkheid over je leven en stapt er vol in. Een ander kun je niet veranderen. Moet je misschien ook helemaal niet willen. Jij bepaalt altijd hoe jij reageert. Hoe jij omgaat met alles wat er op je pad komt. Durf je de uitdaging met jezelf aan? Gun jij jezelf dit avontuur? Je krijgt alles wat je nodig hebt om jezelf op nummer 1 te gaan zetten. En voel je schaamteloos fantastisch. Want wie wil dat nou niet.