Online programma: Schaamteloos Fantastisch

In 26 weken krijg jij tools om je schaamteloos fantastisch te voelen. Zodat je op jouw manier kan omgaan met alles wat het leven heet. Als vertrekpunt jouzelf om vanuit rust en ruimte keuzes te maken die goed voelen voor jou. Je ervaart meer energie en je geniet van de dingen om je heen en wat je doet. Je zet jezelf op nummer 1.

Schaamteloos fantastisch hét programma dat je nodig hebt om inzicht te hebben in jezelf. Door écht te luisteren naar jezelf, creëer je bewustzijn en van hieruit kun je jouw transformatie maken. Zet jij jezelf op nummer 1 en kun jij je leven door deze bril bekijken. Niet alleen bekijken, en ook naar leven. Zo kun jij je in 26 weken schaamteloos fantastisch voelen.

Jouw gedachten, gevoelens en je fysieke staat. Door te luisteren naar jezelf, écht te luisteren word je bewust van hoe je in elkaar zit. Weet je precies wat jou belemmert in je leven. Om precies dat te doorbreken en dusdanig te veranderen. Los te laten. Zodat je jezelf op nummer 1 zet.

Ik wil online mee doen!
mindset coach

Ook ik heb deze weg bewandeld

Niet door maar blijven ploeteren. Denken dat het vanzelf beter wordt, dat het wel verandert. Stop met het laten lekken van je energie door je constant te focussen op je omgeving. De ander. Vanaf nu ben jij belangrijk. IK. En zet jij jezelf op nummer 1. Dat is wat je wil. Dat weet je ook, alleen voel je het niet zo. Bij elke poging die je waagt, voelt het alsof een onderstroom je weer terugtrekt. Daar ben je zo klaar mee.

Je hoeft het niet alleen te doen, wel zelf. En als je wist hoe, dan had je dat waarschijnlijk allang gedaan. Wanneer ik jou mag begeleiden in dit avontuur, dan krijg je alles wat ik weet als ervaringsdeskundige. Plus mijn professionele kennis op dit vlak. Want “I have been there, done that”. Dit kun jij allemaal meenemen.

Niet meer ten dienste zijn van alles en iedereen, behalve jezelf. Niet meer je energie weggeven. En het mooie is, alle oplossingen zitten gewoon in jou. Hier ga ik jou bij begeleiden om deze naar de oppervlakte te halen. Volledige focus op jezelf. Ook jij kunt jezelf op nummer 1 zetten. En je schaamteloos fantastisch voelen.

Zelf heb ik mij jarenlang weggecijferd. Ik was altijd bezig met hoe de ander zich voelde. Wat de ander denkt. Vaak moe en ik kon niet genieten. Niet echt. Ik mocht niet zijn zoals ik ben. In deze bubbel ging ik door het leven. Mijn omgeving had geen idee. Want aan de buitenkant liet ik niet zien, hoe ik mij daadwerkelijk voelde.

Door persoonlijke ontwikkeling in verschillende vormen te doen transformeerde ik elke keer een laagje. Je bent als het ware als een artisjok, en telkens pel je er zo’n stug blad vanaf. Net zolang totdat je bij het hart komt, jouw essentie. Dat je gewoon mag zijn. Dat is wat ik heb gedaan. Waardoor ik andere keuzes ging maken in mijn leven. Van een relatie naar single. Van leidinggevende bij een bank naar Mindset Coach, Hypnotherapeut en Trainer. Jouw Mind Navigator. En jij kan dit ook. Al mijn persoonlijke en professionele avonturen komen samen in dit programma “Schaamteloos fantastisch”. 

Ook jij kan jezelf op nummer 1 zetten. Simpelweg omdat jij het waard bent. En je schaamteloos fantastisch voelen.

Heb je al het een en ander aan persoonlijke ontwikkeling gedaan, maar lukt het je nog niet om vooraan in de rij te gaan staan? Of misschien vind je het wel spannend om de stap te nemen om iets voor jezelf te doen? Want daar ga je weer, wat zullen ze dan wel niet denken? Of hier van vinden? In dit programma neem ik je helemaal mee, zodat jij jouw verandering kunt maken. De enige voorwaarde is dat dit echt is wat je wil, veranderen . . .

Speciaal voor jou ontwikkeld. Je kunt het programma in je eigen tempo, gewoon thuis volgen en doen. Zonder dat je je schuldig voelt dat je de deur uit gaat om iets voor jou te doen. En hoe zal het zijn, wanneer je dit programma hebt doorlopen ….. dan denk je hier niet eens meer over na.

Ik heb bij Simone een kleurensessie mogen ervaren en was verbaasd over wat kleuren ons allemaal wel niet vertellen en hoe ze je dus ook kunnen ondersteunen in jouw hulpvraag. Na aanleiding van mijn hulpvraag heb ik kleuren gekozen die mij hierin kunnen ondersteunen. Ik heb deze kleuren geïntegreerd in mijn omgeving en mijn kleding en ik moet eerlijk zeggen ik had niet verwacht dat kleur zoveel kon betekenen. Ik merkte echt een groot verschil!! Dankjewel Simone voor alle inzichten! Super tof om mee te maken!
Annette
Bij Simone heb ik een traject gevolgd omdat ik de ziekte van Crohn deed. Het is heel fijn om met haar te werken en ook doordat ze humor in sessie toevoegde gaf dat een extra boost. Ik blijf me verbazen en verwonderen hoe je in zo'n korte tijd zoveel kan veranderen in positieve zin. Ik ben meer ontspannen na de sessies waardoor mijn darmen weer herstellen. Dank je Simone!!!
Stephanie de Groot
Wat kan de oplossing soms toch dichtbij zijn, zo voor je voeten liggen en kun je er zelf niet zo goed bij. Ik heb drie hypnose sessies bij Simone gehad. Door een burn-out had ik weinig zelfvertrouwen en was ik steeds erg moe en lusteloos. Na 1 sessie voelde ik me al 10x energieker en positiever in het leven staan. Aan het einde van het traject van drie sessies merk ik dat ik veel meer in balans ben, meer zelfvertrouwen heb, ik zie mezelf weer staan, heb weer lef en energie en sta volop in het leven. Simone werkt met een bepaalde luchtigheid en humor, heel fijn. Ik ben haar erg dankbaar voor de hulp die ze mij heeft geboden, dank je wel Simone!!!
Myrèse Sonneville

Ergens loop je vast, je zit niet lekker in je vel. Je voelt je onrustig in je hoofd en in je lijf. Je ervaart weinig ruimte voor jezelf. En je hebt geen idee hoe dit te doorbreken. Je bent veel bezig met je omgeving waardoor je veel energie verliest. Energie die je graag aan jezelf wilt besteden. Je bent er eigenlijk wel een keer klaar mee. Je zo te voelen. Leeg. Je bent er klaar mee om steeds met anderen bezig te zijn. Nu is het jouw tijd. Wat wil ik? Wie ben ik dan? En waar voel ik mij gelukkig bij? Zodat je rust en ruimte ervaart. Je kan kiezen voor en vanuit jezelf. Je je energiek voelt. Je oprecht geniet. Dat jij jezelf op nummer 1 zet. Je schaamteloos fantastisch voelt. Simpelweg omdat het kan en mag.

Daar ben je nu nog niet. Ik herken je en ik voel je, want ook ik ben op precies hetzelfde punt geweest als jij. Ik was er zo klaar mee om altijd maar mee te gaan in wat de ander wilde. Dat ik mij niet kon uitspreken, zonder me schuldig te voelen. Want wat denkt de ander dan van mij? Ik was er klaar mee om me zo vaak zo moe te voelen. Al die vage klachtjes in mijn lijf te voelen. Ik wilde mij graag licht en ontspannen voelen. Vol energie. En dat ik bewust zou kunnen genieten van de mooie dingen in mijn leven. Met liefde voor mezelf. Dat ik gewoon mag zijn. Ik had geen idee en ploeterde maar door. Ik wist niet hoe. En waar beginnen? En wat als eerste?

Al die jaren heb ik mijzelf steeds weer te kort gedaan, liep ik tegen mijn eigen belemmerende gedachten aan. Zat ik middenin mijn eigen vastgelopen patronen. Een vicieuze cirkel waar ik niet wist uit te komen. Gaf mijn lijf mij zoveel signalen dat ik echt wat moest gaan veranderen. Wat betekenen dan al die signalen in mijn lichaam, wat willen ze mij vertellen? Gewoon doorgaan. Door al mijn eigen ervaringen en als professional weet ik precies wat je kunt doen om wel voor jezelf te kiezen. Jezelf op nummer 1 te zetten. En je oprecht schaamteloos fantastisch voelen.

Zou je dit ook niet willen? Herken jij dit ook?

 • dat je onrust in je leven ervaart, en laag in je energie zit?
 • dat je spanning in je lijf voelt?
 • dat je je laat meesleuren in de dagelijkse beslommeringen?
 • want je moet 100.000 ballen in de lucht houden en dus altijd aan staan?
 • om zo de perfecte dag te creëren en oh wee als je een bal laat vallen!
 • je wilt het graag goed doen en je moet hierin van alles van jezelf?
 • dat je jezelf in gedachten gek kan maken en overal beren op de weg ziet?
 • dat hulp vragen geen optie is?
 • en je het gevoel hebt dat je altijd moet zorgen voor en gezellig moet zijn?
 • dat je het liefst je leven in harmonie leeft? Gewoon geen gedoe of gezeur.
 • dat je alles weglacht? En confrontaties uit de weg gaat?
 • dat je je druk maakt over de mening van anderen?
 • en je jezelf hierdoor klein maakt, je jezelf op de achtergrond plaatst?
 • dat je dingen waarvan je weet dat die goed zijn voor jou, uitstelt? Of wel zo nu en dan doet en dat je je dan schuldig voelt?
 • dat je het lastig vindt om jezelf te laten zien, je kwetsbaar op te stellen? “Ik regel het allemaal zelf wel, dat kan ik.”
 • dat je vage fysieke klachten ervaart of burnout verschijnselen? En deze al té lang negeert.
 • dat je gewoon maar doorgaat in deze mallemolen en dat je geen idee hebt hoe hier uit te stappen?
 • dat je heel goed snapt dat al deze dingen niet nodig zijn om te doen, alleen je voelt het niet zo?


Ik zie om mij heen zoveel mensen en klanten in mijn 1-op-1 trajecten die maar door blijven gaan. Want het is nou eenmaal zoals het is. Mijn leven is gewoon druk. Ik wil het wel graag anders, maar weet gewoon niet hoe. En weer door ploeteren.

Vanuit mijn eigen ervaring kan ik oprecht zeggen: “Dit kan anders.” Jij hoeft je niet zo te voelen zoals ik jaren heb gedaan. Dat is ook nog eens het schrijnende, je doet het zelf. En waarschijnlijk ga jij ook al jaren zo door het leven. Dat je je zo voelt. Of niet?

Je kunt er nu voor kiezen het anders te gaan doen. Door jezelf te gunnen in het “Schaamteloos fantastisch programma ” te stappen. Ook jij kunt je in korte tijd schaamteloos fantastisch voelen. Doorloop het programma, zodat je leert luisteren naar jezelf. Écht luisteren naar jezelf. Zo word je je bewust van jezelf en kun je de verandering maken. De verandering die jij nodig hebt. Zet jezelf op nummer 1. En voel je schaamteloos fantastisch.

Wow! Wat een geweldige en 'life changing' ervaring heb ik mogen ondervinden bij Simone. Mijn zoon van 16 vertoonde zeer zorgwekkend gedrag. Er werd eerst een sessie met mij als moeder ingepland. Want zonder het ons bewust te zijn, geven we van alles door (heb ik geleerd van Simone). Toen ik na de sessie thuis kwam schreef ik haar het volgende: Hey Simone,...heel bijzonder dit...J en ik kunnen het niet verklaren, hij voelt zichzelf anders, loopt te zingen, gaat in eens eerder slapen, heeft zomaar voor zichzelf iets gekookt ( deed ie nooit) en is meer aanwezig op een positieve manier. Zelf zegt ie dat ie zich in tijden niet zo positief heeft gevoeld. Bij mij voelt alles veel lichter, J en ik hebben ook veel meer fysiek contact. Er is een andere sfeer in huis, makkelijker, luchtig...Ik ben nu zelf al zooo ontzettend dankbaar! Ook mijn zoon heeft een sessie ondergaan en we zijn nu een paar maanden verder en sindsdien heb ik mijn kind weer terug. Ook bij mij zijn er dingen veranderd waardoor ik positiever en met meer zelfvertrouwen en liefde om kan gaan met lastige situaties.
Marjo Verheij
Afgelopen jaar heb ik 3 sessies bij Simone gehad. Met haar no-nonsense aanpak en fijne vibe, voelde ik me direct veilig en kon me goed aan de hypnotherapie overgeven. Simone begeleidde me heel kundig en doortastend door het proces heen. De hypnose was anders dan ik verwacht had, niets geks en soms vond ik mezelf grappig en verraste ik mezelf. Ik leerde nieuwe dingen over mezelf en heb dit ook verder kunnen toepassen in mijn leven. Daardoor heb ik stappen gezet in mijn ondernemerschap en in de relatie met bepaalde personen. Erg blij mee dus!
Josta
Mijn dochter had enorm veel moeite met het behouden van haar concentratie op school en tijdens het maken van haar huiswerk. Ze was erg druk in haar hoofd en verloor daardoor vaak het overzicht. Omdat ze zich zo druk voelde, was er vaak onrust in huis, wat een negatief effect op de sfeer had. De eerste sessie ben ik zelf geweest, want er is me meegegeven dat hetgeen er bij mij verandert ook veranderingen bij mijn dochter teweeg zal brengen. Ook in mijn hoofd was het vaak chaos. Ik heb de sessie als heel bijzonder ervaren en voelde me enorm opgelucht en licht. Vervolgens heeft mijn dochter twee sessies gedaan en naast dat ze het als heel leuk heeft ervaren, was ze snel veel rustiger in haar hoofd. Het heeft ons als gezin erg goed gedaan. Meer rust creëert meer ruimte waardoor we nu met veel meer positieve aandacht met elkaar omgaan en ook haar concentratievermogen is flink aangescherpt. Al met al een succes! Ik heb Simone als een heel fijne therapeut ervaren.
Esther

Zet jezelf op nummer 1

Jij wilt je toch ook energiek voelen. Dat je oprecht kan genieten. Dat je vanuit rust en ruimte kan kiezen voor jezelf en vanuit jezelf. Wanneer jij je volledig focust op jezelf, jij jezelf op nummer 1 zet. Dan gaat alles soepel, in een fijne flow. En voel jij je schaamteloos fantastisch.

Hoe meer ik voor mezelf ben gaan kiezen hoe lekkerder ik me voel. Allereerst over mezelf, want ik was altijd al fantastisch. Dat weet ik niet alleen, ik voel het nu ook. Dit is lang niet zo geweest. Ik ben geworden wie ik altijd al was :-). Ik kies de dingen in mijn leven, groot en klein, die voor mij goed voelen. Daar heb ik niemands goedkeuring voor nodig. Ik heb energie. En geniet van de kleine dingen in mijn leven, zoals een kop thee, een moment met mijn gezin. En ook mijn werk, dat niet meer voelt als werk. Zo bijzonder alle avonturen waar ik even in mee mag wandelen. Dankbaar.

In dit programma heb ik een samenstelling gemaakt van al mijn ervaringen, verhalen, oefeningen en technieken die mij verder hebben geholpen. Plus mijn eigen ideeën, zodat jij jouw verandering kunt maken. En dit gun ik jou ook. Dat je je net zoals ik schaamteloos fantastisch voelt. Met lichtheid door je leven gaan. En het leven is het leven niet als er zo nu en dan dingen gebeuren die niet leuk zijn, of waar je van baalt. En dat is oké, want jij kunt hier gewoon in mee bewegen en bij jezelf blijven.

hypnocoaching

Wat is het online “Schaamteloos fantastisch” programma?

“Schaamteloos fantastisch'' een online hypnotisch coach programma voor een persoonlijke doorbraak. Zodat je onderweg bent naar schaamteloos fantastisch.

In dit programma leer ik jou de basis hoe jij jezelf op nummer 1 gaat zetten. En vertel ik je welke stappen ik heb gezet om te komen waar ik nu ben. Je krijgt inzicht in jezelf door te leren luisteren naar jezelf. Dit ga je inzichtelijk maken voor jezelf. Zodat je vastgelopen patronen naar de oppervlakte kunnen komen. En vervolgens doorbreek je deze en maak je de verandering die jij wilt maken op een zeer bijzondere manier.

Online lessen, die mega makkelijk te volgen zijn en neem ik je helemaal mee in jouw proces. De modules zijn praktisch opgebouwd en hoef je ze alleen maar in deze volgorde te volgen. In jouw tempo en wanneer het jou uitkomt. En daarnaast plannen we drie 1-op-1 sessies samen in, zodat jij precies die specifieke transformatie kunt maken die jij nodig hebt.

Wat kun je verwachten?

 • In 26 weken doorloop je de modules in jouw online trainingsomgeving. Dit krijg je allemaal wanneer je meedoet;
 • 10 modules met videolessen, werkboeken, opdrachten en praktische templates. Jij gaat onderzoeken, ervaren, denken, voelen, luisteren en ook vooral doen. Je ervaart steeds weer een onderdeel hoe jij jezelf op nummer 1 kan gaan zetten. Onderweg naar schaamteloos fantastisch.
 • Je krijgt 1 jaar toegang tot alle online lessen en werkboeken.
 • Ook kun je vragen stellen in de “Schaamteloos fantastisch community”.
 • Je kunt in de community contact met elkaar maken, we zijn tenslotte met gelijkgestemden. Dus ontmoet elkaar en leer van elkaar. Je hoeft het niet alleen te doen, wel zelf.
 • Aan jezelf werken op een uitdagende manier, vol liefde en humor samen met jouw Mind Navigator Simone Heerooms.
 • Toegang tot updates van extra bonusmateriaal
Via een bekende ben ik doorverwezen naar Simone. Ik wilde graag mijn kinderen helpen, maar bleek eerst mezelf te moeten helpen. Ik was nog nooit onder hypnose geweest en had geen idee wat me te wachten stond, maar bij Simone voelde ik me al zo snel op mijn gemak dat ik het aandurfde. Ik heb in totaal drie sessie bij haar gehad, vooral de eerst was heel heftig en intens. Maar zelfs onder hypnose heb ik zo met haar gelachen! Het heeft mij heel veel gebracht. Zoals Simone al vertelde, merkte ik er in het begin niet veel van (dacht ik), omdat ik er veel te bewust mee bezig was, maar na een paar dagen merkte ik veranderingen in mezelf. Hoe ik op dingen reageerde en hoe ik er mee om ging. En zelfs maanden later kan ik nog versteld staan van mezelf dat ik nu zo anders op dingen reageer dan ik voorheen deed. Mijn patroon is echt doorbroken en dat heeft zoveel rust gegeven in mijn hoofd, en veel zelfvertrouwen! Ik kan Simone echt iedereen aanbevelen!
Loes de Rijk
Ik heb drie hypno sessies bij Simone gevolgd. Al hoewel ik van tevoren niet wist wat ik van onder hypnose zijn moest verwachten heb ik me verbaasd wat het eigenlijk is en dat het helemaal niet zweverig is maar ik het juist als een praktisch middel heb ervaren heel prettig was onder begeleiding van Simone. Ze is nuchter, staat met twee benen op de grond, neemt je serieus maar heeft ook een bepaalde luchtigheid en humor. De drie sessies hebben mij veel verrijking geboden. Meer rust in mijn hoofd, geen spanningen meer in mijn lijf en meer zelfvertrouwen. Ik zie mezelf nu als een waardevol persoon wie eigen keuzes in het leven kan nemen. Super bedankt en ik zal het zeker aanraden als je je denkt dat dit een therapie is wat bij je past!
Monique

Hele bijzondere ervaring. De hypnose was best spannend, maar Simone stelde mij helemaal gerust. Het ging eigenlijk vanzelf. Ging voor mijn dochter, die erg onrustig is en ADHD gediagnosticeerd. In plaats van haar 'te veranderen' ging ik deze ervaring met mijzelf aan. Zo interessant hoe ogenschijnlijk onbelangrijke gebeurtenissen uit het verleden jou, maar indirect ook jouw kind, kunnen beïnvloeden. Merk direct dat de relatie met mijn dochter anders is. Ongecompliceerder, lichter. Heel blij met deze bijzondere ervaring, dank je wel Simone!

Jozefine

Wat gaan we doen bij Schaamteloos fantastisch?

In 10 modules ervaar jij hoe jij jezelf op nummer 1 gaat zetten.
Schaamteloos fantastisch is hét programma dat jij nodig hebt om jezelf volledig op nummer 1 te zetten.
Zo kun je binnen 26 weken, je schaamteloos fantastisch voelen.

Allereerst leer ik jou hoe jouw brein werkt. De wisselwerking tussen je bewuste en je onbewuste brein. En hoe ben jij dan geprogrammeerd? Gewired als het ware. Je programmering ontstaat al jong en hoe beïnvloedt deze jou tot op de dag van vandaag? Welke spreekwoordelijke tegeltjes hingen er vroeger aan de muur? Dit geeft inzicht in jezelf.

Ik leer je hoe je echt kunt luisteren naar jezelf. Wat zijn je gedachten? Hoe voel je je emotioneel? En ook wat vertelt je lichaam jou eigenlijk? En wat ga je dan doen? Je krijgt hierdoor steeds meer bewustzijn van jezelf.

Ook ga je op een bijzondere manier ontdekken welke rollen en kanten jij allemaal in je leven hebt en hoe en wanneer je deze inzet. De uitkomsten in je leven hebben namelijk alles te maken met jouw overtuigingen. De welbekende selffulfilling prophecy.

Op een bijzondere en liefdevolle manier daag ik jou uit in dit avontuur. Nodig ik je uit om all out te gaan. Inside out. Laat ik je lachen om jezelf. Confronteer ik je misschien wel met de dingen die je liever niet ziet, niet wilt voelen. En hoe zal het zijn wanneer je juist die dingen mag loslaten. Alles loslaten wat je belemmert om jezelf niet op nummer 1 te zetten.

Dat is wat jij gaat doen. De verandering maken door alles wat je leert in dit programma, waarvan je zegt dat heb ik niet meer nodig. Dat laat je los. Ik zal je hier op hypnotische wijze doorheen leiden. Zodat je in contact komt met de oplossingen die allang al in jou zitten. Het wordt echt te gek. Want je gaat alles visueel maken in jouw eigen Mind Café. Jouw eigen ont-moet-ingsplek met jezelf. Waar dan? Gewoon in jouw hoofd en ook letterlijk op papier visueel maken. Hoe is het nu en hoe zou je het graag willen. Jouw Mind Café. Op deze plek mag je gewoon jezelf zijn. Hoef je helemaal niks. Hier kun je ontdekken en ervaren. Wie ben ik dan? Wie wil ik zijn? En wat heb ik nodig om dit te bereiken? In dit avontuur beleef je steeds weer een stukje dat je meeneemt voor de rest van je leven. Schaamteloos fantastisch.

De modules die we gaan behandelen

MODULE 1

Welkom bij Schaamteloos Fantastisch

MODULE 2

Jouw brein is geniaal


MODULE 3

Waar wil jij naar toe? 

MODULE 4

Inzicht in jezelf

MODULE 5

Me, Myself and I


MODULE 6

Je Binnenwereld = je Buitenwereld.

MODULE 7

Jouw Mind Café 

MODULE 8

Buiten je comfortzone is waar de Magie is

MODULE 9

Op avontuur in je onbewuste

MODULE 10

Jij bepaalt. Droom je toekomst

Voor wie is dit online programma?

Dit programma is voor jou wanneer je ernaar verlangt om jezelf eindelijk op nummer 1 te zetten. Dat je het jezelf waard vindt dat je je schaamteloos fantastisch mag voelen. Ik zeg stop met jezelf verstoppen en laat je mooie zelf zien aan de wereld.

Je bent nieuwsgierig naar je eigen mogelijkheden. Je weet alleen niet hoe je ze omhoog kunt halen in jezelf. Je staat vol in het leven. Je houdt van lachen om jezelf. Je weet dat je er mag zijn en wil je dit ook volop ervaren in je hele lichaam. Je voelt aan alles, nu is het mijn tijd. Ik ben belangrijk en wil je je focussen op jezelf. En je gunt jezelf dit ook.

Deze training is geschikt als je al het een en ander aan persoonlijke ontwikkeling hebt gedaan. En ook als dit geheel nieuw voor je is. Je komt er zelf maar niet uit. Het lukt je niet om het tij te keren, van je omgeving naar jezelf.

Deze training is helemaal voor jou, wanneer jij;

 • Rust en ontspanning in je hoofd en in je lijf wil ervaren.
 • Keuzes voor en vanuit jezelf wil maken.
 • Wil doen waar jij happy van wordt.
 • Je energieker wil voelen.
 • Meer lichtheid in je leven wil.
 • Je wil focussen op jezelf.
 • Meer veerkracht wil ervaren.
 • Wil los kunnen laten.
 • Gewoon het gevoel kan hebben dat je mag zijn.
 • Volledig op jezelf wil kunnen vertrouwen.
 • Volop wil kunnen genieten.
 • Jezelf volledig op nummer 1 wil zetten.
 • Je schaamteloos fantastisch wil voelen!


Voel je aan alles JA, dit is wat ik wil! Gun jij jezelf dit fantastische kado voor jezelf? Om jezelf echt op nummer 1 te zetten? Dan ben JIJ de persoon die ECHT mee wil doen in dit programma.

Ik wil online mee doen!
zelfscan

Wat ga jij bereiken wanneer je dit programma volgt?

Dit programma laat je nadenken, voelen en ervaren hoe je in elkaar zit. Het keert je binnenste buiten, zodat je inziet waar je tegenaan loopt en vooral hoe je hiermee omgaat. Je maakt dit visueel, waardoor je beseft ….. dit is niet meer wat ik wil. Dit is niet meer wat ik nodig heb. Je laat alles los wat je nu niet meer dient. En ga je het veranderen, zodat JIJ bepaalt. Je neemt de volledige verantwoordelijkheid over je leven en stapt er vol in. Een ander kun je niet veranderen. Moet je misschien ook helemaal niet willen. Jij bepaalt altijd hoe jij reageert. Hoe jij omgaat met alles wat er op je pad komt. Durf je de uitdaging met jezelf aan? Gun jij jezelf dit avontuur? Je krijgt alles wat je nodig hebt om jezelf op nummer 1 te gaan zetten. En voel je schaamteloos fantastisch. Want wie wil dat nou niet.

Maak hier jouw keuze

In 1x betalen

“Schaamteloos Fantastisch”

€ 397,-
De prijs is inclusief BTW. Het is mogelijk om in 1 keer te betalen

In 3 termijnen

“Schaamteloos Fantastisch”

€ 137,-
De prijs is inclusief BTW. Het is mogelijk om in 3 keer te betalen

In 6 termijnen

“Schaamteloos Fantastisch”

€ 71,-
De prijs is inclusief BTW. Het is mogelijk om in 6 keer te betalen