"Schaamteloze ME time"

Kom naar deze LIVE DAG op zaterdag 

1 april 2023

LAAT JE ZIEN!

“Een schaamteloze ME time dag”. Heb jij weleens zo'n dag? Gun jij jezelf dat? Gewoon zo’n dag die helemaal van jou is. Een dag waarop jij precies dat kan doen wat jij wil, waar JIJ zin in hebt. Zonder rekening te houden met anderen. Of kun je het je niet eens herinneren wanneer je zo’n dag hebt gehad. 


Hoe zal dat zijn een dag die volledig over jou mag gaan. Ontdekken wat wil IK eigenlijk. Wat wil ik echt? Dat je mag luisteren naar alle signalen die je daar naar toe brengen. Tot nu toe heb je daar simpelweg niet of veel te weinig naar geluisterd. Je weet eigenlijk ook niet waar je precies naar moet luisteren. Of zijn al deze signalen zo dof door allerlei ruis wat ervoor zit. Dat je werkelijk waar geen idee hebt wat je echte verlangen is. 

VAN RUIS NAAR RUIMTE

De vraag is, wat is deze ruis precies? Heb je enig idee? Ergens is een verlangen om het anders te doen, om te doen wat jij wil, hoe jij het wil. Wat houdt jou dan tegen om te leven zoals jij wil. Dicht bij jezelf. 


 Want herken jij dit ook?

 • dat je onrust in je leven ervaart, en laag in je energie zit?

 • dat je spanning in je lijf voelt?

 • dat je je laat meesleuren in de dagelijkse beslommeringen?

 • want je moet 100.000 ballen in de lucht houden en dus altijd aan staan?

 • om zo de perfecte dag te creëren en oh wee als je een bal laat vallen!

 • je wilt het graag goed doen en je moet hierin van alles van jezelf?

 • dat je jezelf in gedachten gek kan maken en overal beren op de weg ziet?

 • dat hulp vragen geen optie is?

 • en je het gevoel hebt dat je altijd moet zorgen voor en gezellig moet zijn?

 • doen zoals het heurt, wat er van je verwacht wordt?

 • dat je het liefst je leven in harmonie leeft? Gewoon geen gedoe of gezeur.

 • dat je alles weglacht? En confrontaties uit de weg gaat?

 • dat je je druk maakt over wat een ander dan wel niet zal denken?

 • en je jezelf hierdoor klein maakt, je jezelf op de achtergrond plaatst?

 • dat je dingen waarvan je weet dat die goed zijn voor jou, uitstelt? Of wel zo nu en dan doet en dat je je dan schuldig voelt?

 • of je weet het wel, maar je hebt gewoon de moed niet om het doen?

 • dat je het lastig vindt om jezelf te laten zien, je kwetsbaar op te stellen? “Ik regel het allemaal zelf wel, dat kan ik.”

 • dat je vage fysieke klachten ervaart of burnout verschijnselen? En deze al té lang negeert?

 • dat het makkelijker is om te luisteren naar je gedachten “die stemmetjes”, dan naar wat je lijf je eigenlijk probeert te vertellen?

 • dat je gewoon maar doorgaat in deze mallemolen en dat je geen idee hebt hoe hier uit te stappen?

 • dat je heel goed snapt dat al deze dingen niet nodig zijn om te doen, alleen je voelt het niet zo?


Dus hoe kom je van deze ruis af . . . Alles begint met luisteren naar jezelf. Echt luisteren. Ja maar hoe dan? Wil je dat ontdekken? Op deze “Schaamteloze ME time” dag zijn we in een kleine, intieme setting met gelijkgestemden. Om zo samen te ontdekken waar het voor jou over mag gaan. Het is tenslotte jouw leven, en elke dag is een nieuwe dag waarop je opnieuw kunt beginnen. Dus wat is jouw verhaal? Hoe ziet jouw volgende bladzijde eruit? En wat mag dan je volgende stap zijn om je verhaal precies zo te laten verlopen zoals jij wil?


Je hebt geen idee wat je precies wil, omdat je daar nooit echt over nadenkt. Niet echt. Want je focus is meestal voornamelijk op je omgeving en vergeet je zelf ruimte in te nemen. Want waar ben jij?


Dit weet je in ieder geval wél, dat je gewoon schaamteloze ME time nodig hebt. Een dag die om jou mag draaien. Nee je hoeft je niet schuldig te voelen. Dat weet je ook wel, alleen het voelt niet zo. Maar echt jij bent het waard.


KOM OP! LAAT JE ZIEN

Wow! Wat een geweldige en 'life changing' ervaring heb ik mogen ondervinden bij Simone. Mijn zoon van 16 vertoonde zeer zorgwekkend gedrag. Er werd eerst een sessie met mij als moeder ingepland. Want zonder het ons bewust te zijn, geven we van alles door (heb ik geleerd van Simone). Toen ik na de sessie thuis kwam schreef ik haar het volgende: Hey Simone,...heel bijzonder dit...J en ik kunnen het niet verklaren, hij voelt zichzelf anders, loopt te zingen, gaat in eens eerder slapen, heeft zomaar voor zichzelf iets gekookt ( deed ie nooit) en is meer aanwezig op een positieve manier. Zelf zegt ie dat ie zich in tijden niet zo positief heeft gevoeld. Bij mij voelt alles veel lichter, J en ik hebben ook veel meer fysiek contact. Er is een andere sfeer in huis, makkelijker, luchtig...Ik ben nu zelf al zooo ontzettend dankbaar! Ook mijn zoon heeft een sessie ondergaan en we zijn nu een paar maanden verder en sindsdien heb ik mijn kind weer terug. Ook bij mij zijn er dingen veranderd waardoor ik positiever en met meer zelfvertrouwen en liefde om kan gaan met lastige situaties.
Marjo Verheij
Afgelopen jaar heb ik 3 sessies bij Simone gehad. Met haar no-nonsense aanpak en fijne vibe, voelde ik me direct veilig en kon me goed aan de hypnotherapie overgeven. Simone begeleidde me heel kundig en doortastend door het proces heen. De hypnose was anders dan ik verwacht had, niets geks en soms vond ik mezelf grappig en verraste ik mezelf. Ik leerde nieuwe dingen over mezelf en heb dit ook verder kunnen toepassen in mijn leven. Daardoor heb ik stappen gezet in mijn ondernemerschap en in de relatie met bepaalde personen. Erg blij mee dus!
Josta
Mijn dochter had enorm veel moeite met het behouden van haar concentratie op school en tijdens het maken van haar huiswerk. Ze was erg druk in haar hoofd en verloor daardoor vaak het overzicht. Omdat ze zich zo druk voelde, was er vaak onrust in huis, wat een negatief effect op de sfeer had. De eerste sessie ben ik zelf geweest, want er is me meegegeven dat hetgeen er bij mij verandert ook veranderingen bij mijn dochter teweeg zal brengen. Ook in mijn hoofd was het vaak chaos. Ik heb de sessie als heel bijzonder ervaren en voelde me enorm opgelucht en licht. Vervolgens heeft mijn dochter twee sessies gedaan en naast dat ze het als heel leuk heeft ervaren, was ze snel veel rustiger in haar hoofd. Het heeft ons als gezin erg goed gedaan. Meer rust creëert meer ruimte waardoor we nu met veel meer positieve aandacht met elkaar omgaan en ook haar concentratievermogen is flink aangescherpt. Al met al een succes! Ik heb Simone als een heel fijne therapeut ervaren.
Esther

Dus gun jezelf deze waanzinnige dag. Blok je agenda, dit is jouw dag op zaterdag 1 april. Nee geen grap :-). En waar je normaal je eigen tijd als eerste weer op laat vullen door allerlei andere dingen. Die meestal niks met jou te maken hebben. Zoals huishoudelijke klusjes, activiteiten in je gezin of werk. Nu gewoon niet! Dit is jouw dag en hier komt niemand aan! 


Deze dag gaan we samen aan de slag waarna je je meer bewust bent van “de ruis in jou” die je belemmert om te doen waar jij je fijn bij voelt. Wat je écht wil. Om je zo meer bewust te zijn op welke vlakken je beter mag leren luisteren naar jezelf. Zijn dat je gedachten, je emoties, je lichaam of je intuïtie. Dit zijn de 4 verschillende niveaus waarop jij als mens functioneert. Waar zit bij jou de meeste ruis? Van elk niveau ontvang je andere informatie en waar mag jij naar luisteren? Wat vertellen ze je? Het ene niveau kan niet zonder het ander, het schakelt als een geheel in elkaar. Op deze dag leer je in contact te komen met jezelf op deze verschillende niveaus.


Zou je dit ook niet willen?


Door te luisteren naar jezelf. Echt luisteren. Zodat je jouw leven kan ervaren met meer;

 • rust

 • overzicht

 • ruimte

 • structuur

 • me time

 • energie

 • keuzes vanuit en voor jezelf

 • genieten


Wat kun je verwachten?


Het is een dag waarin ik jou mee op avontuur neem in een ander stukje van jezelf. Waar je gaat ontdekken en leren over jezelf met behulp van uitleg, oefeningen (die noem ik ook wel ervaringen, want het gaat tenslotte over jou :-) en een werkboek. Deze dosis serieusheid gecombineerd met plezier en vooral lachen om jezelf. Lachen is je beste hulpbron, dus wanneer je lol maakt en geniet … dan gaat de rest een stuk makkelijker. In het kort;


 • Je krijgt inzicht in jouw niveaus van functioneren.

 • Je herkent de ruis in jezelf.

 • Je gaat aan de slag met jouw verlangen.

 • Ga je jezelf ontmoeten.

 • Ben je een stapje dichterbij jezelf laten zien.

 • Ga je naar huis met een nieuwe blik op jezelf.


Sta jezelf toe deze onontgonnen paden verder te ontdekken.

Ik heb bij Simone een kleurensessie mogen ervaren en was verbaasd over wat kleuren ons allemaal wel niet vertellen en hoe ze je dus ook kunnen ondersteunen in jouw hulpvraag. Na aanleiding van mijn hulpvraag heb ik kleuren gekozen die mij hierin kunnen ondersteunen. Ik heb deze kleuren geïntegreerd in mijn omgeving en mijn kleding en ik moet eerlijk zeggen ik had niet verwacht dat kleur zoveel kon betekenen. Ik merkte echt een groot verschil!! Dankjewel Simone voor alle inzichten! Super tof om mee te maken!
Annette
Bij Simone heb ik een traject gevolgd omdat ik de ziekte van Crohn deed. Het is heel fijn om met haar te werken en ook doordat ze humor in sessie toevoegde gaf dat een extra boost. Ik blijf me verbazen en verwonderen hoe je in zo'n korte tijd zoveel kan veranderen in positieve zin. Ik ben meer ontspannen na de sessies waardoor mijn darmen weer herstellen. Dank je Simone!!!
Stephanie de Groot
Wat kan de oplossing soms toch dichtbij zijn, zo voor je voeten liggen en kun je er zelf niet zo goed bij. Ik heb drie hypnose sessies bij Simone gehad. Door een burn-out had ik weinig zelfvertrouwen en was ik steeds erg moe en lusteloos. Na 1 sessie voelde ik me al 10x energieker en positiever in het leven staan. Aan het einde van het traject van drie sessies merk ik dat ik veel meer in balans ben, meer zelfvertrouwen heb, ik zie mezelf weer staan, heb weer lef en energie en sta volop in het leven. Simone werkt met een bepaalde luchtigheid en humor, heel fijn. Ik ben haar erg dankbaar voor de hulp die ze mij heeft geboden, dank je wel Simone!!!
Myrèse Sonneville

Voor wie is deze “Schaamteloze ME time” dag?

Deze dag is speciaal voor jou wanneer je ernaar verlangt om jezelf eindelijk op nummer 1 te zetten. Dat je onderweg mag zijn naar schaamteloos  fantastisch. En dat je geen idee hebt waar te beginnen. Dan is dit jouw eerste dag waar het vanaf nu over jou mag gaan. Dat je jezelf mee gaat nemen in het geheel. Laat je zien!


Je bent nieuwsgierig naar je eigen mogelijkheden. Je weet alleen niet hoe je ze omhoog kunt halen in jezelf. Je staat vol in het leven. Je houdt van lachen om jezelf. Je weet dat je er mag zijn en wil je dit ook volop ervaren in je hele lichaam. Je voelt aan alles, nu is het mijn tijd. Ik ben belangrijk en wil je je focussen op jezelf. En je gunt jezelf dit ook.


Deze dag is geschikt als je al het een en ander aan persoonlijke ontwikkeling hebt gedaan. En ook als dit geheel nieuw voor je is. Je komt er zelf maar niet uit. Het lukt je niet om het tij te keren, van je omgeving naar jezelf.

Deze dag is helemaal voor jou, wanneer jij;

 • Een betere versie van jezelf wilt zijn.

 • Vanuit flow in de ratrace wil kunnen navigeren.

 • Meer inzicht wilt in hoe jij in elkaar zit.

 • Keuzes voor en vanuit jezelf wil maken.

 • Wil doen waar jij happy van wordt.

 • Je energieker wil voelen.

 • Meer lichtheid in je leven wil.

 • Je wil focussen op jezelf.

 • Meer veerkracht wil ervaren.

 • Wil los kunnen laten.

 • Gewoon het gevoel kan hebben dat je mag zijn.

 • Volledig op jezelf wil kunnen vertrouwen.

 • Volop wil kunnen genieten.

 • Jezelf volledig op nummer 1 wil zetten.

 • Je schaamteloos fantastisch wil voelen!

 • Jezelf een schaamteloze ME time dag gunt 😀

 • Jezelf wil laten zien.


Voel je aan alles JA, dit is wat ik wil! Gun jij jezelf dit fantastische kado voor jezelf? Om jezelf echt op nummer 1 te zetten? Dan ben JIJ de persoon die ECHT aanwezig wil zijn op deze schaamteloze dag.

Via een bekende ben ik doorverwezen naar Simone. Ik wilde graag mijn kinderen helpen, maar bleek eerst mezelf te moeten helpen. Ik was nog nooit onder hypnose geweest en had geen idee wat me te wachten stond, maar bij Simone voelde ik me al zo snel op mijn gemak dat ik het aandurfde. Ik heb in totaal drie sessie bij haar gehad, vooral de eerst was heel heftig en intens. Maar zelfs onder hypnose heb ik zo met haar gelachen! Het heeft mij heel veel gebracht. Zoals Simone al vertelde, merkte ik er in het begin niet veel van (dacht ik), omdat ik er veel te bewust mee bezig was, maar na een paar dagen merkte ik veranderingen in mezelf. Hoe ik op dingen reageerde en hoe ik er mee om ging. En zelfs maanden later kan ik nog versteld staan van mezelf dat ik nu zo anders op dingen reageer dan ik voorheen deed. Mijn patroon is echt doorbroken en dat heeft zoveel rust gegeven in mijn hoofd, en veel zelfvertrouwen! Ik kan Simone echt iedereen aanbevelen!
Loes de Rijk
Ik heb drie hypno sessies bij Simone gevolgd. Al hoewel ik van tevoren niet wist wat ik van onder hypnose zijn moest verwachten heb ik me verbaasd wat het eigenlijk is en dat het helemaal niet zweverig is maar ik het juist als een praktisch middel heb ervaren heel prettig was onder begeleiding van Simone. Ze is nuchter, staat met twee benen op de grond, neemt je serieus maar heeft ook een bepaalde luchtigheid en humor. De drie sessies hebben mij veel verrijking geboden. Meer rust in mijn hoofd, geen spanningen meer in mijn lijf en meer zelfvertrouwen. Ik zie mezelf nu als een waardevol persoon wie eigen keuzes in het leven kan nemen. Super bedankt en ik zal het zeker aanraden als je je denkt dat dit een therapie is wat bij je past!
Monique

Hele bijzondere ervaring. De hypnose was best spannend, maar Simone stelde mij helemaal gerust. Het ging eigenlijk vanzelf. Ging voor mijn dochter, die erg onrustig is en ADHD gediagnosticeerd. In plaats van haar 'te veranderen' ging ik deze ervaring met mijzelf aan. Zo interessant hoe ogenschijnlijk onbelangrijke gebeurtenissen uit het verleden jou, maar indirect ook jouw kind, kunnen beïnvloeden. Merk direct dat de relatie met mijn dochter anders is. Ongecompliceerder, lichter. Heel blij met deze bijzondere ervaring, dank je wel Simone!

Jozefine

Meld je nu aan. Jouw investering voor deze schaamteloze ME time op een sfeervolle locatie inclusief koffie/thee en lunch is een no brainer van EUR 77,-

Wanneer je jezelf dit niet gunt?


Ik ont-moet jou graag en ik kijk er naar uit om even met jou mee op avontuur te mogen gaan.


Zet jezelf op nummer 1. En voel je schaamteloos fantastisch.


Liefdevolle groetjes,


Simone

Praktische details

Wat?

LIVE dag “Schaamteloze ME time” - Laat je zien

Investering

EUR 77,- inclusief koffie/thee met versnaperingen en lunch

Datum

Zaterdag 1 april 2023

Tijd

10.00 tot 17.00 uur - inloop vanaf 9.30 uur

Locatie

Noordwijk - Vibes, Kloosterplein 22 in Noordwijk

Parkeren

Grote parkeerplaats voor de deur. Let op: de plekken bij de kerk tegen het hek aan zijn gratis. De andere plekken op het parkeerterrein zijn betaald. Een paar straten erbuiten is grotendeels gratis parkeren. De ingang is tegenover de kerk.