LIVE verdiepingsweekend voor
Hypnotherapeuten

Creëer je eigen MAGIE

Allereerst voor jezelf én als hypnotherapeut. Dat is wat we gaan doen samen in dit weekend speciaal voor HYPNOTHERAPEUTEN. Een LIVE evenement voor gelijkgestemden, wanneer jij op zoek bent naar verdieping en groei in je persoonlijke en professionele leven. Zaterdag 9 en zondag 10 december 2023 is er een unieke kans om samen te komen met andere hypnotherapeuten en te leren van en met elkaar door de verdieping in te gaan. Samen zijn we één.

"Cliënten zijn cliënten omdat ze uit rapport zijn met hun eigen onbewuste . . .”

- Milton H. Erickson -

Het thema voor dit weekend is dus - "Creëer je eigen MAGIE" - een uitnodiging aan jou om te onderzoeken wie je bent als mens en hypnotherapeut. Eén zijn met jezelf. Eén met je bewuste en je onbewuste brein. Alles is één. En één is alles. Om vanuit deze staat ook één te kunnen zijn met je cliënt. Je cliënten op zo'n manier faciliteren in hun proces, zodat ze een nog betere versie kunnen zijn van zichzelf. In rapport mogen zijn met hun eigen onbewuste. Onderweg naar schaamteloze vrijheid.


Het gedetailleerde programma voor dit weekend is nog volop in ontwikkeling, maar we kunnen je verzekeren dat het een mix zal zijn van uitleg, praktische oefeningen, inspirerende verhalen en vooral veel doen. Dit verpakt in een laagje serieusheid met heel veel humor, plezier en magie. 


Onderwerpen waar we in gaan verdiepen;

  • Wie ben je als mens en als therapeut?

  • Hoe kom je in jouw beste staat?

  • Hoe neem je je cliënt mee in de verwondering?

  • Hypnotische stof; als o.a. inductie(s) en een volledig NIEUWE TECHNIEK! De Unity Circle© 

  • En vele andere tips en tricks.


Wat klanten zeggen over de HypnoBuddies

Hypno Principles 1.0 bij HIN te volgen, voelde het goed om ook eens in "het echt" wat meer verdieping te ervaren. Daarom ingeschreven voor de Masterclass "Snelle Inducties, Verdiepers en Fenomenen" met Bart en Simone. En ik kan je verzekeren dat de reis van België helemaal naar Noord Holland meer dan de moeite waard was. Het was een super leerrijke en zeker ook een leuke ervaring met een toffe groep van hele fijne mensen. En Bart en Simone, ik kom zeker nog een keer terug, helemaal naar Noord Holland voor een volgend Masterclass. Top gedaan. Bedankt en graag tot volgende keer. Jo

Jo Vervoort

Gister hebben Bart en Simone samen een geweldige masterclass neer gezet om een fantastische groep mensen top live hypnotiseurs te laten worden en dat is gelukt. Ik heb geleert om live inducties veel beter te beheersen en dat door de goede instructies van Bart en Simone. Ik vind Simone een top trainer en geweldig hypnotherapeut. Ik ben dankbaar haar te kennen en les van haar te krijgen. Ik kan haar van harte aanraden als therapeut en hypnose trainer. Ik ervaar Bart als een bevlogen hypnotiseur en trainer en voel me altijd bij hem op mijn gemak. Ik ben heel dankbaar dat hij mijn trainer is en kan hem iedereen aanraden.


De masterclass live inducties die ik heb gevolgd, kan ik iedereen aanraden die interesse heeft om hypnotiseur te worden. Ook voor iedereen een aanrader die bij het HIN de opleiding doet.

Lennart Obdam

null

Dus wil jij jezelf en je sessies een boost geven?

Doe met ons mee tijdens dit waanzinnige weekend vol inhoud, verdieping, plezier en magie. 2 dagen vol aan de slag met de inhoud waarin we de verdieping opzoeken. Samen één zijn. En op zaterdagavond een feest van ontspannen samenzijn onder het genot van een drankje en muziek. Om zo informeel samen te zijn en verhalen en ervaringen uit te kunnen wisselen.

Tijdens dit weekend krijg je de kans om;

  • Te verdiepen en nieuwe stof tot je te nemen. Een andere kijk te leren.

  • Jouw netwerk uit te breiden en te verbinden met andere hypnotherapeuten. Met gelijkgestemden zijn.

  • Een dieper inzicht te krijgen in jezelf en jouw potentieel als mens en hypnotherapeut.

  • Te ontspannen, op te laden en geïnspireerd te raken in een warme en veilige omgeving. Want we zijn tenslotte onder ons. We zijn één, dus alles is oké :-).


Wat klanten zeggen over de HypnoBuddies

Na mijn foundation opleiding bij het HIN die helemaal online werd gegeven heb ik besloten om ook een live masterclass te volgen “Maak van je live sessies een hit” die Bart en Simone samen hebben gegeven. Dit was een hele leuke ervaring met goede voorbeelden en oefeningen hoe je mensen met snelle inducties eenvoudig in hypnose kunt krijgen. Daarnaast een serie aan verdiepers en nog mooie voorbeelden van fenomenen die je cliënten zal verwonderen. Kortom, een leuke ervaring om met je mede studenten te oefenen voor situaties waarbij je cliënt bij je in je praktijk fysiek aanwezig is.

Verder was de dag goed verzorgd en hebben we ook veel lol gehad.

Dank jullie wel, Simone en Bart.


Gert Heidema

Ik heb de masterclass 'Maak van je live sessies een hit' van Simone en Bart gevolgd. Dit is zeker een aanrader! Vooral als je de online opleiding hebt gedaan geeft dit je meer zekerheid om de sessies ook live te doen. Simone is ontzettend lief en brengt de training met veel enthousiasme, waar ze je in meeneemt. Bart is een lieve trainer en heeft ook zeker humor wat de training nog leuker maakt. De locatie was ook leuk en het was goed verzorgd.

Joslyn van Opstal

Voor wie is dit weekend?

Dit weekend is geschikt voor iedereen die een eerste basis heeft in hypnose en hypnotherapie. Het is een geweldige kans om te leren, te groeien en te verbinden met andere gelijkgestemden.

Meld je nu gelijk aan voor deze unieke kans van samenzijn in dit “Weekend voor Hypnotherapeuten". Kom samen met ons en ontdek wie je wilt zijn op weg naar schaamteloze vrijheid. Voor jezelf en voor je cliënten. Creëer jouw eigen MAGIE. We kijken ernaar uit om je LIVE te mogen ont-moeten en samen met jou te groeien! Tot één.

Praktische details

Wat?

Verdiepingsweekend voor Hypnotherapeuten - Creëer je eigen MAGIE

Investering

Je investering is 447,-. Deze 2-daagse is inclusief koffie, thee, lunch en 2 consumpties op zaterdagavond.

Datum & Tijd

Zaterdag 9 december en zondag 10 december 2023                                                                                   - Dagprogramma van 10.00 tot 17.00 uur - inloop vanaf 9.30 uur            

- Zaterdagavond KERSTFEEST van 20.30 tot 23.30 uur

Dresscode

Trek vooral aan waar jij je lekker in voelt. Tof wanneer je op zaterdagavond een feestelijk tintje toevoegt. En op zondag in je meest foute, gekke, grappige, vrolijke kersttrui.

Locatie & Parkeren

Op een plek middenin Nederland, RCN Vakantiepark het Grote Bos in Doorn.

Adres: Hydeparklaan 24, 3941 ZK Doorn

Gratis parkeren

Overnachten

Wil je overnachten? Dat kan! Check de website van RCN voor de mogelijkheden; www.rcn.nl of bel

085-040 0700.


Geef je nu op voor deze 2-daagse verdieping!