werken aan jezelf

Schaamteloos Doorbreken

hypnocoaching

Dat is wat jij gaat doen in dit traject, je vastgelopen patronen doorbreken. Dit is jouw avontuur waar ik even met jou mee mag wandelen en ontmoeten we elkaar 5x. Ontdekken wat het echte probleem onder jouw probleem is, datgene wat jou belemmert nu in jouw leven. Het heeft je ook gebracht tot waar je nu bent en daar mag je dankbaar voor zijn. Alleen zeg je nu, ik ben er klaar mee. Tijd om los te laten.

Dus wil je in the lead zijn van jouw eigen leven, je focussen op jezelf, zodat je keuzes kan maken voor jezelf? Rust en ruimte ervaren en je dingen vol energie en vertrouwen doen, en je vooral weer kan genieten.


Ik kijk er naar uit om jou te mogen ontmoeten en je te begeleiden in jouw proces. Zet jezelf op nummer 1. En voel je schaamteloos fantastisch.

Volgens mijn moeder, beet ik al vanaf 8 maanden op mijn nagels, niet alleen mijn vingers, maar ook mijn tenen. Ik voelde heel mijn leven al een bepaalde onrust, en was altijd aan het rennen en vliegen op zoek naar uitdaging. Ook ontwikkelde ik later eczeem aan mijn handen. Na afgelopen jaar zelf de 1.0 te hebben gedaan voelde ik aan alles dat er nog IETS in mijn opgelost mocht worden, en ik was er helemaal klaar voor na het fijne voorgesprek met Simone, dat was meteen vertrouwd en ik voelde me zo veilig, dat ik wist dat ik bij haar alles durfde te vertellen hoe ik me voelde, en wat er speelde. Na de eerste sessie (regressie) werd er iets opgelost met mijn moeder waarbij ik idd 8 maanden oud was. Dat was een bevrijding, een opluchting en ineens voelde het voor mij alsof alle stress uit mijn lichaam was. Ook voelde ik ineens mijn vingertoppen, alsof daar alles weer begon te stromen. Meteen na de sessie was ik gestopt met nagelbijten en krabben aan mijn vingers, en het voelde zo rustig. Echt heel raar en onwerkelijk als je dat 47 jaar nagels gebeten en velletjes gekrabd hebt. Na twee weken kwam ik terug voor de tweede sessie en daar werd iets opgelost wat speelde tussen twee onbewust delen in mij. Na die sessie voelde ik me als opnieuw geboren mogen worden, compleet mezelf mogen zijn zonder oordeel van iets of iemand. Zo compleet en totaal rustig in mijzelf, ik kan er een boek over schrijven! Voelt zo goed, zo fijn! Daarom gun ik iedereen die problemen ervaart een sessie of traject met Simone. Twijfel niet! Je leven zal een positieve wending krijgen, zodat jij compleet en totaal jezelf kan en mag zijn!!
Claudia Steenbakkers

Een sessie bij Simone is een mooie reis... Simone ziet en hoort je, met alles wat er bij komt, zonder oordeel werkt ze helder en doortastend. Met aandacht, gedegen kennis en lichtheid ( heerlijk om te kunnen lachen en te kunnen relativeren) zorgt ze voor een veilige bedding tijdens een sessie waarin je de kans krijgt om ' het probleem wat je doet' onder ogen te zien en te doorvoelen. En dat is zo bijzonder! Tijdens een sessie is alles wat zich aandient helemaal okee en je voelt je gesteund in het proces wat je doorgaat. Door haar professionele begeleiding ga je niet wég van de spanning of de pijn maar er juist naar toe op een veilige en gedoseerde manier en 'that is where the magic happens...' Er komen inzichten en er komt ruimte in je hoofd en in je lijf. En dit is zo ongelofelijk waardevol en helend voor jezelf en je omgeving... De 4 sessies voor mij en mijn dochter samen ( twee voor mij, twee voor haar) hebben ons veel moois opgeleverd. Oude pijn is geheeld en dat biedt openingen voor iets nieuws, een ander pad om in te slaan. Blokkades worden opgeruimd. Energie kan weer stromen en dat is voelbaar. Soms een snel zichtbare verandering; mijn dochter is van haar angst af en voelt veel meer rust in haar hoofd. Soms subtiele veranderingen die nog steeds doorwerken ook in onze relatie met elkaar. Het is voelbaar aanwezig, liefdevolle aandacht voor elkaar, minder spanning en meer ruimte voor open communicatie en dat geeft een hele positieve vibe in onze omgang met elkaar. Een verademing, op heel veel fronten... Dank je wel Simone voor je geweldige ondersteuning!

Petra Passage

Herken jij jezelf hierin?

🟣 Dat je onrust in je leven ervaart, en laag in je energie zit?

🟣 Dat je spanning in je lijf voelt?

🟣 Dat je je laat meesleuren in de dagelijkse beslommeringen?

🟣 Je moet 100.000 ballen in de lucht houden en dus altijd aan staan?

🟣 Om zo de perfecte dag te creëren en oh wee als je een bal laat vallen!

🟣 Je wilt het graag goed doen en je moet hierin van alles van jezelf?

🟣 Dat je jezelf in gedachten gek kan maken en overal beren op de weg ziet?

🟣 Dat hulp vragen geen optie is?

🟣 En je het gevoel hebt dat je altijd moet zorgen voor en gezellig moet zijn?

🟣 Dat je het liefst je leven in harmonie leeft? Gewoon geen gedoe of gezeur.

🟣 Dat je alles weglacht? En confrontaties uit de weg gaat?

🟣 Dat je je druk maakt over de mening van anderen?

🟣 En je jezelf hierdoor klein maakt, je jezelf op de achtergrond plaatst?

🟣 Dat je dingen waarvan je weet dat die goed zijn voor jou, uitstelt? Of wel zo nu en dan doet en dat je je dan schuldig voelt?

🟣 Dat je het lastig vindt om jezelf te laten zien, je kwetsbaar op te stellen? “Ik regel het allemaal zelf wel, dat kan ik.”

🟣 Dat je vage fysieke klachten ervaart of burnout verschijnselen? En deze al té lang negeert.

🟣 Dat je gewoon maar doorgaat in deze mallemolen en dat je geen idee hebt hoe hier uit te stappen?

🟣 Dat je heel goed snapt dat al deze dingen niet nodig zijn om te doen, alleen je voelt het niet zo?

Ik heb bij Simone een kleurensessie mogen ervaren en was verbaasd over wat kleuren ons allemaal wel niet vertellen en hoe ze je dus ook kunnen ondersteunen in jouw hulpvraag. Na aanleiding van mijn hulpvraag heb ik kleuren gekozen die mij hierin kunnen ondersteunen. Ik heb deze kleuren geïntegreerd in mijn omgeving en mijn kleding en ik moet eerlijk zeggen ik had niet verwacht dat kleur zoveel kon betekenen. Ik merkte echt een groot verschil!! Dankjewel Simone voor alle inzichten! Super tof om mee te maken!
Annette
Bij Simone heb ik een traject gevolgd omdat ik de ziekte van Crohn deed. Het is heel fijn om met haar te werken en ook doordat ze humor in sessie toevoegde gaf dat een extra boost. Ik blijf me verbazen en verwonderen hoe je in zo'n korte tijd zoveel kan veranderen in positieve zin. Ik ben meer ontspannen na de sessies waardoor mijn darmen weer herstellen. Dank je Simone!!!
Stephanie de Groot
Wat kan de oplossing soms toch dichtbij zijn, zo voor je voeten liggen en kun je er zelf niet zo goed bij. Ik heb drie hypnose sessies bij Simone gehad. Door een burn-out had ik weinig zelfvertrouwen en was ik steeds erg moe en lusteloos. Na 1 sessie voelde ik me al 10x energieker en positiever in het leven staan. Aan het einde van het traject van drie sessies merk ik dat ik veel meer in balans ben, meer zelfvertrouwen heb, ik zie mezelf weer staan, heb weer lef en energie en sta volop in het leven. Simone werkt met een bepaalde luchtigheid en humor, heel fijn. Ik ben haar erg dankbaar voor de hulp die ze mij heeft geboden, dank je wel Simone!!!
Myrèse Sonneville
hypnotherapie

Patronen doorbreken!

Ben jij er klaar voor om jouw vastgelopen patronen te doorbreken? Om zo vanuit rust en ruimte in je hoofd en lichaam te kunnen ontspannen en genieten in het moment. Wil je je energiek en oprecht blij voelen en dat je jouw leven kan leven zoals jij dat wil, vol zelfvertrouwen? Dat je gewoon mag en kan zijn? Dat je weer kan voelen hoe fantastisch je bent, want dat was je altijd al. 

mindset coach
€ 1247,-

Schaamteloos Doorbreken

In dit traject met 5 sessies help ik jou je aandacht volledig op jezelf te richten en leer je stil te staan bij de signalen van je lichaam en gedachten. Wat vertellen je gedachten jou? Wat vertelt je lichaam jou eigenlijk? Je leert je automatische en belemmerende patronen herkennen én vooral los te laten.


Hierdoor krijg je meer inzicht in je eigen behoeften en mogelijkheden en kun je positief veranderen. Zo ervaar je vooral de kracht van jezelf, alle oplossingen zitten namelijk gewoon in jou! Ik begeleid je door dit proces, maar jij houdt zelf de regie. Je doorbreekt je vastgelopen patronen waardoor er ruimte ontstaat om nieuwe mogelijkheden te ontdekken van jezelf en heb je een nieuwe frisse kijk op alles wat je doet en denkt. 

Zet jezelf op nummer 1. En voel je schaamteloos fantastisch.