werken aan jezelf

Schaamteloos Doorbreken

Het coach programma voor een persoonlijke doorbraak


hypnocoaching

5 sessies

Dat is wat jij gaat doen in dit traject, je vastgelopen patronen doorbreken. Dit is jouw avontuur waar ik even met jou mee mag wandelen en ontmoeten we elkaar 5x. Ontdekken wat het echte probleem onder jouw probleem is, datgene wat jou belemmert nu in jouw leven. Het heeft je ook gebracht tot waar je nu bent en daar mag je dankbaar voor zijn. Alleen zeg je nu, ik ben er klaar mee. Tijd om los te laten.

Dus wil je in the lead zijn van jouw eigen leven, je focussen op jezelf, zodat je keuzes kan maken voor jezelf? Rust en ruimte ervaren en je dingen vol energie en vertrouwen doen, en je vooral weer kan genieten.

Ik kijk er naar uit om jou te mogen ontmoeten en je te begeleiden in jouw proces. Zet jezelf op nummer 1. En voel je schaamteloos fantastisch.

Herken jij jezelf hierin?

🟣 Dat je onrust in je leven ervaart, en laag in je energie zit?

🟣 Dat je spanning in je lijf voelt?

🟣 Dat je je laat meesleuren in de dagelijkse beslommeringen?

🟣 Je moet 100.000 ballen in de lucht houden en dus altijd aan staan?

🟣 Dat je jezelf in gedachten gek kan maken en overal beren op de weg ziet?

🟣 En je het gevoel hebt dat je altijd moet zorgen voor en gezellig moet zijn?

🟣 Dat je alles weglacht? En confrontaties uit de weg gaat?

🟣 Dat je je druk maakt over de mening van anderen?

🟣 Dat je het lastig vindt om jezelf te laten zien, je kwetsbaar op te stellen? “Ik regel het allemaal zelf wel, dat kan ik.”

🟣 Dat je vage fysieke klachten ervaart of burnout verschijnselen? En deze al té lang negeert.

🟣 Dat je gewoon maar doorgaat in deze mallemolen en dat je geen idee hebt hoe hier uit te stappen?

hypnotherapie

Patronen doorbreken!

Ben jij er klaar voor om jouw vastgelopen patronen te doorbreken? Om zo vanuit rust en ruimte in je hoofd en lichaam te kunnen ontspannen en genieten in het moment. Wil je je energiek en oprecht blij voelen en dat je jouw leven kan leven zoals jij dat wil, vol zelfvertrouwen? Dat je gewoon mag en kan zijn? Dat je weer kan voelen hoe fantastisch je bent, want dat was je altijd al. 

mindset coach
€ 1247,-

Schaamteloos Doorbreken

In dit traject met 5 sessies help ik jou je aandacht volledig op jezelf te richten en leer je stil te staan bij de signalen van je lichaam en gedachten. Wat vertellen je gedachten jou? Wat vertelt je lichaam jou eigenlijk? Je leert je automatische en belemmerende patronen herkennen én vooral los te laten.


Hierdoor krijg je meer inzicht in je eigen behoeften en mogelijkheden en kun je positief veranderen. Zo ervaar je vooral de kracht van jezelf, alle oplossingen zitten namelijk gewoon in jou! Ik begeleid je door dit proces, maar jij houdt zelf de regie. Je doorbreekt je vastgelopen patronen waardoor er ruimte ontstaat om nieuwe mogelijkheden te ontdekken van jezelf en heb je een nieuwe frisse kijk op alles wat je doet en denkt. 

Zet jezelf op nummer 1. En voel je schaamteloos fantastisch.