Dit zeggen mijn klanten over mij

Wow! Wat een geweldige en 'life changing' ervaring heb ik mogen ondervinden bij Simone. Mijn zoon van 16 vertoonde zeer zorgwekkend gedrag. Er werd eerst een sessie met mij als moeder ingepland. Want zonder het ons bewust te zijn, geven we van alles door (heb ik geleerd van Simone). Toen ik na de sessie thuis kwam schreef ik haar het volgende: Hey Simone,...heel bijzonder dit...J en ik kunnen het niet verklaren, hij voelt zichzelf anders, loopt te zingen, gaat in eens eerder slapen, heeft zomaar voor zichzelf iets gekookt ( deed ie nooit) en is meer aanwezig op een positieve manier. Zelf zegt ie dat ie zich in tijden niet zo positief heeft gevoeld. Bij mij voelt alles veel lichter, J en ik hebben ook veel meer fysiek contact. Er is een andere sfeer in huis, makkelijker, luchtig...Ik ben nu zelf al zooo ontzettend dankbaar! Ook mijn zoon heeft een sessie ondergaan en we zijn nu een paar maanden verder en sindsdien heb ik mijn kind weer terug. Ook bij mij zijn er dingen veranderd waardoor ik positiever en met meer zelfvertrouwen en liefde om kan gaan met lastige situaties.
Marjo Verheij
Afgelopen jaar heb ik 3 sessies bij Simone gehad. Met haar no-nonsense aanpak en fijne vibe, voelde ik me direct veilig en kon me goed aan de hypnotherapie overgeven. Simone begeleidde me heel kundig en doortastend door het proces heen. De hypnose was anders dan ik verwacht had, niets geks en soms vond ik mezelf grappig en verraste ik mezelf. Ik leerde nieuwe dingen over mezelf en heb dit ook verder kunnen toepassen in mijn leven. Daardoor heb ik stappen gezet in mijn ondernemerschap en in de relatie met bepaalde personen. Erg blij mee dus!
Josta
Mijn dochter had enorm veel moeite met het behouden van haar concentratie op school en tijdens het maken van haar huiswerk. Ze was erg druk in haar hoofd en verloor daardoor vaak het overzicht. Omdat ze zich zo druk voelde, was er vaak onrust in huis, wat een negatief effect op de sfeer had. De eerste sessie ben ik zelf geweest, want er is me meegegeven dat hetgeen er bij mij verandert ook veranderingen bij mijn dochter teweeg zal brengen. Ook in mijn hoofd was het vaak chaos. Ik heb de sessie als heel bijzonder ervaren en voelde me enorm opgelucht en licht. Vervolgens heeft mijn dochter twee sessies gedaan en naast dat ze het als heel leuk heeft ervaren, was ze snel veel rustiger in haar hoofd. Het heeft ons als gezin erg goed gedaan. Meer rust creëert meer ruimte waardoor we nu met veel meer positieve aandacht met elkaar omgaan en ook haar concentratievermogen is flink aangescherpt. Al met al een succes! Ik heb Simone als een heel fijne therapeut ervaren.
Esther

Mijn hulpvraag kon ik moeilijk verwoorden, was veelomvattend, chaotisch, ging alle kanten op.

Doordat Simone goed luisterde, de juiste vragen stelde en goed opmerkte wat het met mij deed, werd het concreet.


Ze heeft mij geholpen om naar binnen te keren, te laten voelen wat ik echt nodig heb.

En door middel van haar hypnosesessies mij de benodigde transformaties laten doormaken.

Bij Simone voel ik me veilig, gehoord en serieus genomen en ze geeft me steeds weer vertrouwen tijdens mijn proces.


Ik ervaar Simone als liefdevol, attent, positief, persoonlijke aandacht, professioneel en kundig, en ook luchtig en met humor, down to earth.


Ze kan goed aanvoelen wat ik nodig heb, met de juiste touch en timing.

Denkt mee en ze kan meer dan alleen hypnose.


Het is een coachings- en hypnosetraject geworden met brede aanpak.

Lieve Simone, dank je wel voor ALLES.

Maria
Ik heb bij Simone een kleurensessie mogen ervaren en was verbaasd over wat kleuren ons allemaal wel niet vertellen en hoe ze je dus ook kunnen ondersteunen in jouw hulpvraag. Na aanleiding van mijn hulpvraag heb ik kleuren gekozen die mij hierin kunnen ondersteunen. Ik heb deze kleuren geïntegreerd in mijn omgeving en mijn kleding en ik moet eerlijk zeggen ik had niet verwacht dat kleur zoveel kon betekenen. Ik merkte echt een groot verschil!! Dankjewel Simone voor alle inzichten! Super tof om mee te maken!
Annette
Bij Simone heb ik een traject gevolgd omdat ik de ziekte van Crohn deed. Het is heel fijn om met haar te werken en ook doordat ze humor in sessie toevoegde gaf dat een extra boost. Ik blijf me verbazen en verwonderen hoe je in zo'n korte tijd zoveel kan veranderen in positieve zin. Ik ben meer ontspannen na de sessies waardoor mijn darmen weer herstellen. Dank je Simone!!!
Stephanie de Groot
Wat kan de oplossing soms toch dichtbij zijn, zo voor je voeten liggen en kun je er zelf niet zo goed bij. Ik heb drie hypnose sessies bij Simone gehad. Door een burn-out had ik weinig zelfvertrouwen en was ik steeds erg moe en lusteloos. Na 1 sessie voelde ik me al 10x energieker en positiever in het leven staan. Aan het einde van het traject van drie sessies merk ik dat ik veel meer in balans ben, meer zelfvertrouwen heb, ik zie mezelf weer staan, heb weer lef en energie en sta volop in het leven. Simone werkt met een bepaalde luchtigheid en humor, heel fijn. Ik ben haar erg dankbaar voor de hulp die ze mij heeft geboden, dank je wel Simone!!!
Myrèse Sonneville
Via een bekende ben ik doorverwezen naar Simone. Ik wilde graag mijn kinderen helpen, maar bleek eerst mezelf te moeten helpen. Ik was nog nooit onder hypnose geweest en had geen idee wat me te wachten stond, maar bij Simone voelde ik me al zo snel op mijn gemak dat ik het aandurfde. Ik heb in totaal drie sessie bij haar gehad, vooral de eerst was heel heftig en intens. Maar zelfs onder hypnose heb ik zo met haar gelachen! Het heeft mij heel veel gebracht. Zoals Simone al vertelde, merkte ik er in het begin niet veel van (dacht ik), omdat ik er veel te bewust mee bezig was, maar na een paar dagen merkte ik veranderingen in mezelf. Hoe ik op dingen reageerde en hoe ik er mee om ging. En zelfs maanden later kan ik nog versteld staan van mezelf dat ik nu zo anders op dingen reageer dan ik voorheen deed. Mijn patroon is echt doorbroken en dat heeft zoveel rust gegeven in mijn hoofd, en veel zelfvertrouwen! Ik kan Simone echt iedereen aanbevelen!
Loes de Rijk
Ik heb drie hypno sessies bij Simone gevolgd. Al hoewel ik van tevoren niet wist wat ik van onder hypnose zijn moest verwachten heb ik me verbaasd wat het eigenlijk is en dat het helemaal niet zweverig is maar ik het juist als een praktisch middel heb ervaren heel prettig was onder begeleiding van Simone. Ze is nuchter, staat met twee benen op de grond, neemt je serieus maar heeft ook een bepaalde luchtigheid en humor. De drie sessies hebben mij veel verrijking geboden. Meer rust in mijn hoofd, geen spanningen meer in mijn lijf en meer zelfvertrouwen. Ik zie mezelf nu als een waardevol persoon wie eigen keuzes in het leven kan nemen. Super bedankt en ik zal het zeker aanraden als je je denkt dat dit een therapie is wat bij je past!
Monique

Hele bijzondere ervaring. De hypnose was best spannend, maar Simone stelde mij helemaal gerust. Het ging eigenlijk vanzelf. Ging voor mijn dochter, die erg onrustig is en ADHD gediagnosticeerd. In plaats van haar 'te veranderen' ging ik deze ervaring met mijzelf aan. Zo interessant hoe ogenschijnlijk onbelangrijke gebeurtenissen uit het verleden jou, maar indirect ook jouw kind, kunnen beïnvloeden. Merk direct dat de relatie met mijn dochter anders is. Ongecompliceerder, lichter. Heel blij met deze bijzondere ervaring, dank je wel Simone!

Jozefine
Volgens mijn moeder, beet ik al vanaf 8 maanden op mijn nagels, niet alleen mijn vingers, maar ook mijn tenen. Ik voelde heel mijn leven al een bepaalde onrust, en was altijd aan het rennen en vliegen op zoek naar uitdaging. Ook ontwikkelde ik later eczeem aan mijn handen. Na afgelopen jaar zelf de 1.0 te hebben gedaan voelde ik aan alles dat er nog IETS in mijn opgelost mocht worden, en ik was er helemaal klaar voor na het fijne voorgesprek met Simone, dat was meteen vertrouwd en ik voelde me zo veilig, dat ik wist dat ik bij haar alles durfde te vertellen hoe ik me voelde, en wat er speelde. Na de eerste sessie (regressie) werd er iets opgelost met mijn moeder waarbij ik idd 8 maanden oud was. Dat was een bevrijding, een opluchting en ineens voelde het voor mij alsof alle stress uit mijn lichaam was. Ook voelde ik ineens mijn vingertoppen, alsof daar alles weer begon te stromen. Meteen na de sessie was ik gestopt met nagelbijten en krabben aan mijn vingers, en het voelde zo rustig. Echt heel raar en onwerkelijk als je dat 47 jaar nagels gebeten en velletjes gekrabd hebt. Na twee weken kwam ik terug voor de tweede sessie en daar werd iets opgelost wat speelde tussen twee onbewust delen in mij. Na die sessie voelde ik me als opnieuw geboren mogen worden, compleet mezelf mogen zijn zonder oordeel van iets of iemand. Zo compleet en totaal rustig in mijzelf, ik kan er een boek over schrijven! Voelt zo goed, zo fijn! Daarom gun ik iedereen die problemen ervaart een sessie of traject met Simone. Twijfel niet! Je leven zal een positieve wending krijgen, zodat jij compleet en totaal jezelf kan en mag zijn!!
Claudia Steenbakkers

Een sessie bij Simone is een mooie reis... Simone ziet en hoort je, met alles wat er bij komt, zonder oordeel werkt ze helder en doortastend. Met aandacht, gedegen kennis en lichtheid ( heerlijk om te kunnen lachen en te kunnen relativeren) zorgt ze voor een veilige bedding tijdens een sessie waarin je de kans krijgt om ' het probleem wat je doet' onder ogen te zien en te doorvoelen. En dat is zo bijzonder! Tijdens een sessie is alles wat zich aandient helemaal okee en je voelt je gesteund in het proces wat je doorgaat. Door haar professionele begeleiding ga je niet wég van de spanning of de pijn maar er juist naar toe op een veilige en gedoseerde manier en 'that is where the magic happens...' Er komen inzichten en er komt ruimte in je hoofd en in je lijf. En dit is zo ongelofelijk waardevol en helend voor jezelf en je omgeving... De 4 sessies voor mij en mijn dochter samen ( twee voor mij, twee voor haar) hebben ons veel moois opgeleverd. Oude pijn is geheeld en dat biedt openingen voor iets nieuws, een ander pad om in te slaan. Blokkades worden opgeruimd. Energie kan weer stromen en dat is voelbaar. Soms een snel zichtbare verandering; mijn dochter is van haar angst af en voelt veel meer rust in haar hoofd. Soms subtiele veranderingen die nog steeds doorwerken ook in onze relatie met elkaar. Het is voelbaar aanwezig, liefdevolle aandacht voor elkaar, minder spanning en meer ruimte voor open communicatie en dat geeft een hele positieve vibe in onze omgang met elkaar. Een verademing, op heel veel fronten... Dank je wel Simone voor je geweldige ondersteuning!

Petra Passage

Wat een fijn en warm mens is Simone. Na drie sessies lukt het me zoveel beter om in contact met mezelf te komen en te blijven. Dit komt ook weer ten goede van de mensen om me heen. Heel verhelderend en waardevol. Dankjewel!

Mirthe Castricum
Simone heeft mij in 1 korte sessie van een hardnekkig slaap probleem afgeholpen, 100% aan te bevelen!
Cindy

Wow! Wow! En nog een wow! Woorden schieten te kort wat is dit effectief. Wat is dit mind blowing en wat een resultaat heb ik al geboekt na een sessie. Alles is anders! Ik sta volledig nu in verbinding met iedereen en mijn ego is zo ver weg. Ik leef puur vanuit mijn ziel nu. Zo dankbaar dat Simone op mijn pad terecht gekomen is!

Dafna Elkabas
Ik heb bij Simone een coachtraject gevolgd, waarin ze mij heeft geleerd bepaalde eigenschappen van mezelf te omarmen, die ik soms maar moeilijk te accepteren vind. We deden uiteenlopende oefeningen, waardoor helder werd waarom ik ze precies zo moeilijk accepteerde en dat daar ook mooie, waardevolle kanten aan zitten die ik zelf altijd had onderschat. Ze heeft me op een hele fijne manier beter leren kennis maken met de verschillende kanten van mezelf en geleerd hoe ik die kan accepteren én nu zelfs kan waarderen.
Quirine

Afgelopen jaar heb ik een coachingstraject gevolgd bij Simone. Het is uiteindelijk een combinatie van coaching en hypnotherapie geworden. Die hypnotherapie had ik van tevoren nooit kunnen bedenken en eigenlijk ging dat ook vanzelf. Ik kwam met een coaching vraag hoe ik zakelijk kan blijven groeien ondanks dat ik privé een zware last had te dragen. Gaandeweg bleek daarnaast meer waar ik hulp bij kon gebruiken en kreeg door hoe fijn het is als belemmerende gedachten verdwijnen en je steeds meer in je kracht komt te staan. Door de gesprekken, de oefeningen en het fijne en veilige gevoel wat Simone geeft, kon ik mijn hulpvraag steeds helderder krijgen. En heb ik meer opgelost dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. Het spreken in het openbaar en zeker voor een grote groep was een van mijn uitdagingen en ook dit is nu voor mij geen probleem meer. De transformatie die ik heb doorgemaakt is voor mijn omgeving zichtbaar en ik krijg er zo vaak complimenten over. Simone, je bent een TOP coach! En ik gun iedereen de kracht en vrijheid die ik heb ervaren door onze samenwerking. Want jij geeft altijd aan dat ik het zelf doe maar door jouw coaching heb ik geleerd om het mezelf toe te staan het te doen. Dank je wel lieve Simone!!!!!

Kuno Breen - De Beautycoach
Simone heeft mij in 2018 begeleid in een coachtraject. Dit heb ik zeer positief ervaren en ik ben erg tevreden over de aanpak van – en samenwerking met – Simone. Altijd prettig in de omgang, en ook altijd scherp genoeg om je buiten je comfortzone te zetten wanneer dat nodig is. Ik heb sindsdien veel aan het traject gehad, heb zelfstandig verder kunnen werken aan mijn hulpvraag en mezelf kunnen blijven ontwikkelen. Goede ervaring dus & zeker aan te raden!
Wouter